Парктронік (паркувальний радар) AMS A4221 Silver

Артикул: 88886
Є в наявності
Оцінка:
Ціна:
2350
грн
Швидкий заказ
Придбати за 1 клік

Опис Паркувальний радар (парктронік) AMS A4221 Silver:

  • Виробник AMS випускає високоякісну автоелектроніку та аксесуари середньої та бюджетної цінової категорії. У лінійку продукції бренду входять функціональні системи паркування в широкому модельному асортименті, сумісні з більшістю сучасних автомобілів. Парктроніки AMS піддаються комплексному контролю якості на стадії виробництва та повною мірою відповідають світовим стандартам.

Функціональні особливості пристрою 

  • Паркувальний радар AMS A4221 Silver є допоміжною системою, що використовується під час паркувального маневрування в умовах обмеженого простору або при слабкому освітленні. Звукові та візуальні оповіщення пристрою допомагають водію уникати небезпечних зближень та зіткнень із перешкодами. У комплект поставки AMS A4221 входить блок керування, чотири датчики срібного кольору (діаметром 22 мм), біпер для подачі звукових сигналів та фреза для свердління отворів під установку датчиків. Сенсори з фаскою монтуються у задній бампер автомобіля, трохи виступаючи над його поверхнею. Інформативний дисплей з LED шкалою відображає відстань від заднього бампера до найближчої перешкоди. Значення відстані в метрах доповнюється шкалою індикації з поділами червоного та жовтого кольорів. Дисплей має високу чіткість і контрастність, завдяки чому показання датчиків добре читаються при будь-якому освітленні і під будь-яким кутом. Біпер, що входить до системи AMS A4221 Silver, виробляє звукові сигнали. Їхня гучність збільшується в міру зближення автомобіля з перешкодою. Датчики системи паркування мають підвищену чутливість, ступінь якої можна регулювати. Вони розпізнають перешкоди на відстані від 30 см до 2 метрів. Розробником пристрою передбачено функцію запам'ятовування виносних елементів автомобіля (фаркопа, запасного колеса), яка зводить до мінімуму ймовірність помилкових спрацьовувань.

Переваги AMS A4221 Silver 

  • Поєднання візуальних та звукових оповіщень; Підвищена чутливість датчиків; Просте встановлення системи; дисплей високої контрастності; Надійна робота за будь-яких умов; Широке застосування.

Характеристики паркувального радара

  • Місце встановлення Задній бампер
  • Оповідання Дисплей Кількість датчиків 4
  • Розмір датчика, мм 22
  • Тип датчика Виступає з фаскою (зовнішній)
  • Колір датчиків Срібло
  • Виробник/Країна AMS/Китай
Дисплей: З дисплеєм
Кількість датчиків: 4
Колір датчика: Сріблястий
С камерой заднего вида(Видео выходом): Ні
Діаметр датчика (мм): 22 мм

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі