Модельний безштирьовий блокатор КПП Гарант Консул

Артикул: 4507270
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
5868
грн

Опис Модельний безштирьовий блокатор КПП Гарант Консул:

  • "Гарант Консул" являє собою безштирьовий замок консольної або лінійної дії. Відмінністю безштирьових від штирьових замків є відсутність знімних елементів (стопора/штиря). які вимагають особливого місця для зберігання під час руху транспортного засобу. а також переміщень даного блокуючого елемента при замиканні та відмиканні замка.
  • Заблокування та розблокування механізму вибору коробки відбувається за допомогою повороту ключа ABLOY на 180 градусів за годинниковою та проти годинникової стрілки. Під дією пружини блок блокує коробку передач за допомогою закріпленої до нього тяги. Блокування замка здійснюється переведенням важеля перемикання швидкостей у визначене інструкцією положення.

Переваги:

  • У блокаторі КПП "Гарант Консул" застосовується замковий механізм Abloy Protec (1.97 млрд. комбінацій механізму секретів). встановлений у товстостінному корпусі. який забезпечує високу кримінальну стійкість та надійну фіксацію консолі замка у штатному кріпленні автомобіля.
  • Кронштейни замку Гарант Консул виконані у вигляді зварної конструкції з листової сталі (товщина 5 мм). Поверхня кронштейнів після зварювання покривається шаром чорної матової порошкової фарби. яка забезпечує високу корозійну стійкість виробу та органічно вписується в інтер'єр автомобіля.
  • Поліпшення ергономіки замку (мінімізація розмірів вихідної частини механізму секретів до 14 мм.. що в 2.5-3 рази менше. ніж у інших виробників. Це дозволяє встановити замок з мінімальним втручанням в екстер'єр автомобіля на будь-яку. найскладнішу з точки зору геометрії поверхню.
  • Пріоритетне виведення механізму секретів у верхню частину консолі забезпечує максимальну зручність водію.

Порядок роботи:

  • Замки "Гарант Консул" виконуються поворотного типу: заблокування та розблокування механізму вибору коробки передач відбувається за допомогою повороту ключа ABLOY на 180 градусів за годинниковою або проти годинникової стрілки відповідно.
Уточнюйте у менеджерів модель вашого замку.
Тип замку: На КПП

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі