Модельний замок на КПП двонаправлений Construct G3 (безштирьовий) для Toyota Land Cruiser Prado, FJ Cruiser

Артикул: 1631258372
Є в наявності
Оцінка:
Ціна:
13536
грн
Швидкий заказ
Придбати за 1 клік

Опис Модельний замок на КПП двонаправлений Construct G3 (безштирьовий) для Toyota Land Cruiser Prado, FJ Cruiser:

  • Основною відмінністю даної моделі від ранньої версії G2 є можливість блокування коробки передач та роздавальної коробки одночасно.
  • Модельний безштирьовий, двонаправлений замок Construct G3 призначений для автомобілів Toyota Land Cruiser Prado, FJ Cruiser з автоматичною та механічною коробками передач. Личинка замку у більшості автомобілів розміщується на лівій, правій або верхній поверхні консолі, рідше на панелі приладів біля кермового колеса або на консолі між сидіннями.
  • Механічний блокатор системи Construct G3 керується поворотом ключа і не вимагає від власника будь-яких дій щодо його обслуговування протягом усього терміну експлуатації.
  • Гнучка конструкція даного замку дає можливість передавати зусилля від личинки замка до запірного пристрою, змінюючи напрямок, що дозволяє уникнути зайвої громіздкості при встановленні, при цьому блокувати рухому частину приводу механізму перемикання передач з нерухомими елементами автомобіля (кузова) у самому захищеному від несанкціонованого розкриття місці.


  • Механічне протиугінний пристрій Конструкт G3 призначений для того, щоб перешкоджати несанкціонованому перемиканню передач. Фіксатор, який входить до конструкції пристрою, блокує важіль коробки передач. При цьому блокування механічних коробок передач здійснюється в положенні «задній хід», а «автомата» - у положенні parking.
  • Блокіратор КПП Construct G3 сконструйований таким чином, що зусилля від личинки замку, що передається на запірний пристрій, змінює напрямок. Переваги подібної конструкції полягають насамперед у зручності її встановлення. Замок монтується таким чином, що рухома частина механізму перемикання передач блокується у місці, найбільш захищеному від несанкціонованого впливу.


  • Продумана конструкція самого замку та спосіб його кріплення за допомогою зривних болтів забезпечують надійний захист від несанкціонованого демонтажу.
  • Крім того, під кожен тип автомобілів, що підтримуються, фахівці компанії Construct розробили два типи конструкційного виконання даного замку: трубчастий і панцерний. Трубчаста конструкція підходить для важкодоступних місць КПШ, а панцерна конструкція відрізняється наявністю додаткового захисту коробки перемикання швидкостей
  • Цей замок КПП, на відміну від багатьох аналогічних систем, характеризується підвищеною надійністю, яка поєднується з простотою використання. Цей замок відрізняється високою стійкістю до будь-яких силових дій. Рівень безпеки замку відповідає всім вимогам до подібних пристроїв європейськими стандартами, оскільки всі його елементи виготовлені за допомогою високоточного обладнання під контролем висококваліфікованих фахівців.
  • Замок на КПП Construct G3 практично неможливо висвердлити, він не піддається розтині за допомогою відмички. Навіть охолодження рідким азотом не веде до зниження механіко-фізичних характеристик матеріалів, які використані конструкції даного замку. Механічні протиугінні системи цього виду стійкі до термічних навантажень та хімічних впливів, вони повністю автономні, а також їхня функціональність не залежить від стану електромережі автомобіля. Також варто зазначити, що при розробці замку в конструкції був передбачений захист від ненавмисного замикання, а картка, що йде в комплекті, з унікальним кодом виключає можливість створення дубліката ключа
Тип замку: На КПП

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі