Замок капота електромеханічний універсальний DefenTime сфера

Артикул: 45094423
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
2200
грн

Опис Універсальний електромеханічний замок капота Defen Time:

  • призначений для блокування доступу до підкапотного простору. Привід замка – електричний, керування здійснюється з пульта сигналізації. Замок є універсальним і може бути встановлений на будь-який автомобіль. У конструкції замку передбачена електрична частина, яка виконує функцію блокування ланцюга запалювання - додатковий захист Вашого автомобіля від посягання зловмисників. Висока надійність досягається за рахунок прихованої конструкції запірного механізму та використання електричних сигналів для керування. Замок Defen Time розрахований на тривалий термін експлуатації у твердих умовах (клімат, місто, сіль) без додаткового обслуговування. Всі деталі підкапотного замку Defen Time виконані з високоякісних матеріалів, не схильних до корозії.
  • Фіксоване положення відкрито/закрито в одному випадку підвищує безпеку власника в аварійних ситуаціях, залишаючи доступ до двигуна відкритим; в іншому випадку, навіть при механічному усуненні блоку управління замком Defen Time надійно захищає автомобіль. Вбудоване блокування запалювання унеможливлює запуск двигуна при закритому замку капота Defen Time.

Висока надійність

  • досягається за рахунок прихованої конструкції запірного механізму та використання електричних сигналів для керування. Замок Defen Time розрахований на тривалий термін експлуатації у жорстких умовах (клімат, місто, сіль) без додаткового обслуговування.

Антикорозійне виконання

  • всі деталі підкапотного замку Defen Time виконані з високоякісних матеріалів, не схильних до корозії.

Універсальність та простота встановлення

  • нова конструкція запірного механізму не вимагає паралельності площин, що дозволяє максимально спростити встановлення на будь-який тип автомобілів.

Фіксоване положення відкрито/закрито

  • в одному випадку підвищує безпеку власника в аварійних ситуаціях, залишаючи доступ до двигуна відкритим; в іншому випадку, навіть при механічному усуненні блоку управління замком, Defen Time надійно захищає автомобіль.

Різні способи керування

  • дозволяють більш повно використовувати потенціал охоронних систем та застосовувати нові рішення охорони автомобіля для створення більш досконалого захисту.
Тип замку: На капот

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі

Відгуки

Вот именно. Если "бортовая сеть" будет не функциональна в связи с севшим аккумулятором - как открыть капот?
Адмін

Есть два пути. Искать страховочные тросики (спрашивать у установщика) часто их прячут в подкрылки.Бывает что страховочные тросики ржавеют и потом просто рвуться. Проще второй путь дать ток. Прикуриватель не работает (пробовали).Нужен толковый электрик с выездом на место.

А если аккумулятор сядет, как открыть капот?
Адмін

Замок желательно подключать к иммобилайзеру, у иммобилайзера низкая потребляемость, а если полностью сел аккумулятор, тогда выход только один http://www.youtube.com/watch?v=EtOxx8hg5zA.)))