Іммобілайзер Black Bug Super BT-85L

Артикул: 4506404
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
16481
грн

BLACK BUG SUPER працює за принципом "свій-чужий". Інтелектуальна система дізнається господаря машини по електронній мітці (мініатюрному безкнопковому брелоку). Для управління комплексом жодних дій не потрібно. Потрібно лише мати при собі мітку.

Призначення та принцип дії:

  • Система BLACK BUG SUPER призначена для захисту автомобіля від угону, для сигналізації про спроби проникнення та створення комфорту під час експлуатації автомобіля.
  • Принцип дії системи базується на дистанційному розпізнаванні коду "мітки" електронного ключа-транспондера. При впізнанні "мітки" система дозволяє без перешкод користуватися автомобілем. У разі нерозпізнавання система сповістить про спробу проникнення та заблокує роботу двигуна.
  • Не тримайте поруч кілька "міток" при користуванні системою, оскільки це збільшує час розпізнавання.
  • Для підвищення захищеності автомобіля тримайте "мітку", брелок та ключі замку запалювання окремо.
  • В якості електронного ключа може використовуватися транспондер, виконаний у вигляді пластикової картки. Картка має меншу дальність розпізнавання, проте не вимагає джерела живлення та може бути використана як резервний ключ.
  • Високий рівень захисту автомобіля досягнуто застосуванням дистанційно керованих реле, які встановлюються в будь-якому місці автомобіля без прокладання додаткових проводів. Управління реле здійснюється спеціальними кодованими сигналами штатних проводів автомобіля.
  • Чотирикнопковий радіобрелок забезпечує додатковий сервіс і не є обов'язковим при користуванні системою.

Можливості системи:

  • Поєднання протиугінної системи та охоронної сигналізації. Система BLACK BUG SUPER чудово виконає обидві функції: оповістить Вас про вторгнення або спробу вторгнення, а також заблокує роботу двигуна при спробі несанкціонованого використання автомобіля або його захоплення.
  • Використання дистанційно керованих реле HOOK-UP. Високий рівень захисту автомобіля досягнуто застосуванням дистанційно керованих реле HOOK-UP, які встановлюються в будь-якому місці автомобіля без прокладання додаткових дротів. Реле HOOK-UP виконане у конструкції штатного реле, що забезпечує високу скритність установки, а також дозволяє встановлювати реле HOOK-UP замість штатного реле автомобіля. Управління реле здійснюється спеціальними кодованими сигналами по штатних дротах автомобіля і не вимагає прокладання додаткових дротів. Кількість реле HOOK-UP, що встановлюються на автомобіль, не обмежена. Використання реле HOOK-UP визначає високу захищеність та стійкість системи BLACK BUG SUPER до нейтралізації.
  • Використання електронної мітки для керування системою. При користуванні системою Вам необхідно мати електронну "мітку". Кожна мітка має унікальний код. Система дистанційно визначає наявність або відсутність "мітки" та реагує відповідним чином. Дальність розпізнавання "мітки" дозволяє керувати системою, не виймаючи "мітки" з кишені.
  • Можливість використання до трьох "міток". У пам'ять системи можуть бути записані коди трьох різних "міток". Можливе видалення кодів загублених "міток". Запис нових "міток" проводиться за допомогою Майстер-мітки.
  • Захист від перехоплення коду брелока. Чотирикнопковий радіобрелок дозволяє дистанційно керувати системою. Радіоканал брелока захищений від сканування та перехоплення коду використанням запатентованого алгоритму динамічного кодування KeeLoQ (MicroChip, США). Код брелока змінюється за випадковим законом при кожному натисканні на кнопку. Кількість комбінацій кодів – 2 x 1019 . Якось переданий код ніколи не повториться і не буде прийнятий системою. Перехоплення коду в системі BLACK BUG SUPER стає безглуздим та безрезультатним заняттям. Дальність дії брелока 30 м.
  • Можливість використання до трьох брелоків. У пам'ять системи можуть бути записані коди трьох різних брелоків. Можливе видалення кодів загублених брелоків. Запис нових брелок проводиться за допомогою Майстер-мітки.
  • Управління кількома автомобілями. Одними й тими самими брелоками та "мітками" можна керувати кількома системами, встановленими на різних автомобілях.
  • Індивідуальні сервісні установки. Система дозволяє запрограмувати різні сервісні функції для конкретних "міток" та брелоків. Наприклад, система встановлюватиме крісло водія, рульову колонку та дзеркала в положення, зручне для конкретного користувача, як тільки він зніме автомобіль з охорони своїми "міткою" або брелоком.
  • Призначення користувачів з різними пріоритетами. "Мітка" дозволяє керувати охоронними та протиугінними функціями системи, а брелок лише охоронними функціями.
  • Матричний індикатор стану системи. Індикатор проінформує про стан системи наочними піктограмами та звуковими сигналами. За допомогою кнопки, розташованої на та Індикатор, можна оперативно змінити режим роботи системи.
  • Персональний секретний код. Дозволяє в критичних ситуаціях керувати охоронними функціями без використання брелока або "мітки" у разі їх втрати, несправності або розкрадання.
  • Можливість охорони при працюючому двигуні. Система BLACK BUG SUPER дозволяє охороняти автомобіль із працюючим двигуном, не виймаючи ключі із замку запалювання. При спрацьовуванні датчиків, відкритті капота, багажника або дверей салону, натисканні на педаль гальма, система перейде в режим тривоги і заблокує роботу двигуна.
  • Підтримка запалювання. Ця функція дозволяє Вам при включенні режиму охорони з працюючим двигуном виймати ключ із замку запалювання.
  • Захист від захоплення автомобіля. Якщо Ви залишили свій автомобіль (при цьому відчинялися двері водія), а "мітка" залишилася у Вас, то роботу двигуна буде заблоковано через 30 с після натискання на педаль гальма.
  • Безпечний режим блокування роботи двигуна. При включенні блокування система протягом 15 с періодично розмикатиме і замикатиме блокований ланцюг, збільшуючи час розімкнутого стану, а потім розімкне його остаточно. Це дозволить перед остаточним блокуванням двигуна знизити швидкість автомобіля, що рухається, до безпечного значення.
  • Увімкнення режиму охорони з несправними датчиками. При включенні режиму охорони система перевіряє стан датчиків, кінцівок дверей, багажника та капота. Якщо якийсь із датчиків або кінцевиків постійно видає сигнал про спрацювання, то ввімкнути режим охорони можна лише брелоком. Система увімкне режим охорони, відключивши несправні датчики або кінцевики, і сповістить про це додатковими двократними звуковими та світловими сигналами.
  • Ліквідація хибних (повторних) спрацьовувань. Якщо за час охорони перехід у режим тривоги спричинений несправністю якогось датчика, система відключить цей датчик і залишиться в режимі охорони. Датчики удару чи об'єму відключаються після 5 циклів тривоги. Кінцівки капота, багажника, дверей салону, запалення та гальмо відключаються після 3 (або 15) циклів тривоги.
  • Інформування про спроби проникнення. Якщо за час охорони були спроби проникнення, відключалося живлення, натискалася педаль гальма або вмикалося запалення, то при відключенні режиму охорони система подасть додаткові звукові та світлові сигнали. Спрацювання датчиків об'єму, удару, відкриття капота, багажника, дверей салону відобразиться на індикаторі.
  • Режим технічного обслуговування автомобіля (режим VALET). Коли Ви віддаєте автомобіль у сервіс для технічного обслуговування, виникає потреба вимкнути сигнальні та протиугінні функції. Увімкнути режим VALET можна за допомогою "мітки" або секретного коду.
  • Керування системою по каналу пейджингового зв'язку. Приймач пейджингового зв'язку, що входить у комплект системи, дозволяє посилати різноманітні команди блок управління системи через канали зв'язку вже існуючих Пейджингових компаній. Зона прийому команд обмежена зоною дії Пейджингової компанії, до якої підключено приймач пейджингового зв'язку.
  • Дистанційне керування замками дверей. Тепер Вам не потрібно користуватися ключами, що особливо зручно у темряві або за поганої погоди. Під час встановлення на охорону система закриє замки, при знятті з охорони - відкриє.
  • Автоматичне замикання та відмикання замків дверей під час увімкнення та вимкнення запалювання. Для безпеки пасажирів і особливо дітей рекомендується закривати замки дверей під час руху автомобіля. Система BLACK BUG SUPER автоматично зробить це через 7 секунд після включення запалювання. При вимиканні запалення система без затримки відчинить замки дверей. Ці функції програмуються незалежно одна від одної і за Вашим бажанням можуть бути відключені.
  • Програмована тривалість імпульсу управління замками. Система дозволяє змінювати тривалість імпульсу управління замками, що уможливлює управління замками практично всіх типів.
  • П'ятнадцять програмованих каналів. На Ваш вибір система буде виконувати різні сервісні функції. Це можуть бути: управління замками дверей, світлова доріжка фар, ввічливе підсвічування салону, відкриття та закриття люка, опускання та підйом скла, дистанційний пуск, встановлення крісел персонально під кожного користувача тощо.
  • Дистанційний запуск двигуна. Якщо Ваш автомобіль оснащений пристроєм дистанційного пуску, система BLACK BUG SUPER дозволяє здійснити дистанційний пуск двигуна в режимі охорони за командою брелока, приймача пейджингового зв'язку, датчика температури, відкриття дверей водія після вимкнення режиму охорони.
  • Управління замком багажника. За командою брелока можна відкрити замок багажника. Можливий два режими роботи, якщо автомобіль знаходиться на охороні:
  • Система відключить режим охорони, а після закриття багажника знову включить режим охорони.
  • Система відключить датчики та кінцевик багажника на 15 с. После цього система чекатиме коли багажник буде закритий. Через 4 с після того, як багажник буде закритий, система включить режим повної охорони.
  • Інформування за допомогою системи тривожного радіо сповіщення. При тривожному спрацьовуванні системи сигнал тривоги буде передано на Ваш персональний приймач. Через 4 хвилини після встановлення на охорону система короткочасно включить систему тривожного радіо сповіщення для того, щоб можна було проконтролювати надійність радіоканалу між передавачем і приймачем. Можливий режим безперервного десятихвилинного контролю каналу. Якщо Ваш автомобіль оснащений пристроєм дистанційного пуску, можливе повідомлення про початок дистанційного пуску, успішний пуск двигуна.
  • Нагадування про невимкнені габаритні вогні. Нерідко, забувши вимкнути габаритні вогні, ми не можемо вранці завести двигун через розряджений акумулятор. Система BLACK BUG SUPER після постановки на охорону нагадає Вам про це звуковими та світловими сигналами.
  • Режим пошуку. Якщо Вам необхідно знайти свій автомобіль серед багатьох інших або в темряві, натисніть кнопку 1 брелока і автомобіль відгукнеться звуковим і світловим сигналами.
  • Режим паніки. Для привернення уваги до автомобіля Ви можете включити паніковий режим, двічі натиснувши кнопку 1 брелока в режимі охорони.
  • Вимкнення режиму тривоги. Щоб відключити режим тривоги, достатньо натиснути будь-яку кнопку брелока або підійти до автомобіля з "міткою".
  • Відключення сигналу сирени під час увімкнення та вимкнення режиму охорони. Якщо Вас дратує подача сигналів сирени при включенні та відключенні режиму охорони або їх подача небажана, ця функція системи може бути вимкнена. Також можливе скасування звукових сигналів при вимкненні режиму охорони "міткою".
  • Вимкнення сигналу сирени в режимі тривоги. Якщо подача звукових сигналів у режимі тривоги не потрібна, ця функція може бути вимкнена. При цьому в режимі паніки сирена звучатиме. Робота системи тривожного радіо сповіщення у режимі тривоги зберігається.
  • Цифровий дворівневий датчик удару, що адаптується до шумів. Датчик удару, що входить у комплект системи, забезпечує адаптацію датчика до фонових шумів та вібрацій. Це радикально знижує кількість помилкових спрацьовувань (наприклад, від автомобілів, що проїжджають) навіть за високої чутливості. Датчик має роздільну реакцію на слабкі та сильні удари, напівавтоматичну установку рівнів спрацьовування. Передбачено режим оперативної зміни чутливості у режимі охорони.
  • Цифровий дворівневий датчик об'єму, що адаптується до шумів. Датчик об'єму, що входить до комплекту системи, забезпечує спрацьовування запобіжного рівня при наближенні до автомобіля та тривожного рівня при спробах проникнути всередину. У датчику використовується цифрова обробка сигналу. Це радикально знижує кількість помилкових спрацьовувань (наприклад, від автомобілів, що проїжджають) навіть за високої чутливості.
  • Регулювання датчиків удару та об'єму. Система дозволяє по командам брелока дистанційно регулювати чутливість датчика удару та датчика об'єму. Чутливість попереджувального та тривожного рівнів може лежати в діапазоні від 0 до 255 умовних одиниць та регулюються незалежно один від одного в режимі "знято з охорони".
  • Можливість відключення датчиків удару та об'єму. Нерідко буває необхідно поставити на охорону автомобіль, у салоні якого хтось залишається. При цьому датчики удару та об'єму мають бути відключені. У системі BLACK BUG SUPER це легко зробити, увімкнувши режим охорони периметра.
  • Відключення живлення системи. При відключенні живлення система зберігає в незалежній пам'яті інформацію про свій стан. Якщо систему було знято з охорони, то при подачі живлення вона повернеться до попереднього стану. Якщо система перебувала в режимі охорони, при подачі живлення вона переходить у режим тривоги. Вимкнення живлення системи не нейтралізує її протиугінні функції.
  • Програмування за допомогою Майстер-мітки. Вся інформація про установки системи зберігається в багатосторінковій електронній Майстер-мітці. Для внесення змін до алгоритму роботи системи необхідно за допомогою спеціальної комп'ютерної програми змінити зміст Майстер-мітки, а потім переписати інформацію Майстер-мітки до системи.

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі