Іммобілайзер Biocode-auto M10 INT RDU

Артикул: 3389
Є в наявності
Оцінка:
Ціна:
4200
грн
Швидкий заказ
Придбати за 1 клік

Опис Biocode-auto M10 INT

  • Biocode Auto-M10 Int створена на базі системи Biocode Auto-M10 та відрізняється від неї наявністю інтеграційних виходів. що дозволяють з'єднати у потужний протиугінний комплекс практично будь-які охоронні системи. з наявних зараз над ринком.
  • Автомобільна система проти викрадення Biocode Auto-M10 призначена для створення потужного автомобільного охоронного комплексу. що перешкоджає викраденню та захопленню. Передбачені інтеграційні виходи можуть бути підключені до сигналізації. контролер центрального замку. до різних супутникових та радіоканальних систем стеження. дозволяючи повністю контролювати та попереджати спроби викрадення та несанкціонованого проникнення в автомобіль.
  • За допомогою спеціального сканера система визначає власника на його відбитку пальця. що унеможливлює будь-які можливості перехоплення сигналу. Мініатюрний ємнісний сканер відрізняється простотою установки та органічно вписується в інтер'єр салону.
  • Порівняння відбитка відбувається за десятками параметрів і дає 100% гарантію у впевненому зчитуванні за різних умов. Завдяки застосуванню інтелектуальних цифрових реле дистанційного блокування (RDU, RDUK або RDD). керованих штатною електропроводкою. при несанкціонованому доступі двигун автомобіля буде надійно заблоковано.
  • У разі використання реле RDU або RDUK блокування двигуна відбувається після увімкнення запалювання. а реле RDD з датчиком руху дозволяють підтримувати дистанційний автозапуск і блокування двигуна з початком руху автомобіля.
  • Цифрові реле дистанційного блокування у виконанні із нормально замкнутими контактами забезпечують захист від пошуку заблокованих ланцюгів автомобіля за допомогою діагностичного обладнання. Для підвищення скритності установки реле RDU. RDD виконані у вигляді звичайних штатних автомобільних реле. А конструктивне виконання реле RDUK дозволяє здійснювати його встановлення шляхом вплетення в косу штатної електропроводки автомобіля. Кількість реле, що встановлюються в автомобілі, не обмежена.
  • До системи можна підключити реле RZ для керування електромеханічним замком капота. що дозволить створювати протиугінний комплекс із захистом блокувань. розташованих у підкапотному просторі. Установка на автомобіль електромеханічного замку капота з керуванням по відбитку пальця. значно підвищує угоностійкість автомобіля та виключає можливість зняття блокувань викрадачами.
  • Biocode Auto-M10 Int має низку протирозбійних функцій. що перешкоджають силовому захопленню автомобіля. Це контроль за відкриттям дверей водія. а також спеціальний режим "тривожний палець" - коли власник. у разі вимушення його зловмисниками завести двигун. прикладає до сканера палець. статус якого у базі даних користувачів є "тривожним". і через 5 хвилин відбувається блокування двигуна.
  • Програмне забезпечення, що входить в комплект поставки, дозволяє легко проводити налаштування різних режимів роботи системи. варіанти налаштування сигналів на інтеграційних виходах дозволять установнику розробити будь-який сценарій протидії тим чи іншим діям зловмисників. Biocode Auto-M10 Int. наприклад. може дозволити. як відразу заблокувати рух автомобіля при спробі викрадення чи захоплення машини. так і потай надіслати тривожний сигнал на пульт оперативного чергового. у разі обладнання автомобіля системою стеження. Гнучкість налаштування дозволяє з'єднати в єдиний комплекс практично будь-які охоронні системи. з наявних зараз над ринком.
  • Система може бути встановлена у будь-які автомобілі та не порушує роботу штатної електроніки. Нова технологія передачі. у якій використовується оригінальний спосіб модуляції. забезпечує неможливість перехоплення сигналу керування код-грабер.

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі