Іммобілайзер Pandect BT-100

Артикул: 3452434
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
7473
грн

Опис Іммобілайзер Pandect BT-100:

  • Новинка іммобілайзера Pandect приємно здивує інноваційним рішенням, яке вперше застосовано в лінійці іммобілайзерів Пандект. Платформа PandectBT-100 дозволяє встановити програми на мобільний телефон, за допомогою якого власник має доступ до налаштувань системи, дозволяє налаштовувати та діагностувати роботу міток іммобілайзера, включаючи перевірку кількість прописаних міток у систему. Власнику іммобілайзера не потрібно здійснювати додаткових дій з управління іммобілайзером, достатньо мати із собою радіомітку в зоні «видимості» іммобілайзера. 
  • Іммобілайзер PandectBT-100 має понад економічне споживання живлення АКБ (до 3мА/год) і має стійкий інтерфейс зв'язку. Незмінно у моделях іммобілайзерів Pandect застосовуються безконтактні радіомітки BLE (Bluetooth Low Energy), у комплекті 2 шт,
  • Іммобілайзер підтримує функції HandFree та Anti-Hi-Jack, а також оснащений 3-координатним акселеросетром з блокуванням ланцюга по руху автомобіля.

Характеристики:

  • Іммобілайзер нового покоління, що відрізняється від аналогів надекономічності - менше 3 мА в активному режимі. Підвищений час автономної роботи мітки на батареї (до 3 років). Можлива робота із сучасними смартфонами (налаштування, управління, сповіщення). Точно регульована дальність виявлення позначки, підвищена надійність інтерфейсу зв'язку. Доступна ціна.
  • Це глибоко переосмислена логіка роботи іммобілайзера на сучасних автомобілях у взаємодії з роботою спеціального мобільного додатка, що дозволяє керувати режимами іммобілайзера, налаштовувати та діагностувати роботу міток, отримувати корисну інформацію від автомобіля.
  • Це знижене споживання іммобілайзера (реальне значення 2-3мА в активному режимі), що укладається в найжорсткіші вимоги всіх автовиробників до додаткового електроустаткування.
  • Це нові позначки, що працюють як BLE (Bluetooth Low Energy) пристрій з елементами стека протоколу BT 4.2.
  • Це багаторівневе шифрування та розумне використання режимів «невидимості» в ефірі, відгукуючись на запити лише авторизованого пристрою (неможливість виявлення).
  • Це вологозахищені мітки підвищеної експлуатаційної надійності, з розмірами, що дозволяють комфортне носіння в гаманці, по суті - єдині герметичні мітки, які зручно носити з собою щодня, на відміну від спроб маси амбіційних компаній зробити щось ергономічне.
  • Це виведена повна група комутованих контактів реле блокування, що дає більший простір для творчості організації безпечних та ефективних блокувань двигуна.
  • Це окремий спеціальний канал, який можна використовувати для відключення штатного радіоканалу автомобіля та його захисту від так званої “довгої руки”, або для шунтування датчиків двигуна в режимі блокування. 
  • Зручна програма, що дозволяє інтуїтивно зрозуміло і звично для користувача смартфона мати повну інформацію про роботу компонентів іммобілайзера, керувати його режимами (режим ТО, зміна дистанції авторизації кожної з міток тощо), а також діагностувати роботу всіх його компонентів, включаючи кількість прописаних радіометок. При цьому мобільний додаток несе допоміжну роль, полегшуючи життя і установниками і автовласнику, а іммобілайзер можна повноцінно користуватися і без нього - як це завжди було в іммобілайзерах Pandect - достатньо мати з собою мініатюрну радіомітку!

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі