Іммобілайзер Basta BS-912W

Артикул: 54677854
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
7720
грн

Опис Basta BS-912W:

  • Іммобілайзер Basta BS-912W є продовженням лінійки іммобілайзерів Black Bug 71/72, відрізняється більш мініатюрними розмірами мітки (зчитувача) та реле блокування двигуна. У комплекті іммобілайзера використовується реле блокування WAIT BASTA S. Реле WAIT BASTA S під час запуску двигуна знаходиться в замкнутому стані і дає двигуну нормально запуститися. Як тільки автомобіль почне рухатись, відбудеться розмикання ланцюга блокування. Реле дозволить автомобілю розпочати рух 3 рази, після чого, у разі відсутності мітки, розмикання ланцюга відбуватиметься миттєво. Коли по радіоканалу на реле надійде сигнал дозволу, ланцюг блокування буде замкнений незалежно від руху автомобіля чи ні. Надалі на реле періодично надходитимуть сигнали дозволу. Якщо сигнал не надійшов протягом 2 хвилин, то реле, як і раніше, розмикатиме контакти при початку руху та зміні швидкості. Під час наступного запуску двигуна весь процес повторюється. Система Basta BS-912W являє собою мікроіммобілайзер, призначений для захисту від викрадення та захоплення. p align="justify"> При розробці системи особливу увагу було приділено збільшенню дальності і стійкості сигналу між компонентами системи. Систему Basta BS-912W відрізняє підвищена криптостійкість каналу та дальність дії сигналу мітки. Високошвидкісний обмін даними між елементами системи забезпечує підвищену криптостійкість сигналу та надійно захищає систему від електронного злому. Сигнал, що регулює роботу системи, знаходиться під надійним захистом і практично не піддається перехопленню завдяки частоті 2,4 ГГц, що використовується. Компоненти та принцип дії Протиугінна система Basta BS-912W складається з трьох компонентів: мітки-транспондера, блоку індикації та реле блокування Hook-2,4. Мітка є гарантією присутності власника в автомобілі та дозволяє системі коректно працювати. Усього в систему можна вписати 2 мітки, при цьому існує можливість видалення запису та внесення нового. Мітки системи Basta відрізняються досить великою дальністю дії – зчитування сигналу здійснюється на відстані до 5 метрів
  • Блок індикації системи встановлюється в салоні автомобіля та служить передавачем сигналу, що йде від брелока-мітки до реле блокування. Звукові та світлові сигнали блоку індикації роблять керування системою простим і зрозумілим. Також блок індикації виконує функцію додаткової позначки. У тому випадку, якщо власник забув або втратив транспондер, достатньо лише ввести в блок індикації заздалегідь встановлений секретний код і протиугінне реле відключиться.

Захист від угону

  • При включенні запалювання автомобіля блок індикації шукає мітку. Якщо сигнал отриманий, протиугінне реле відключається, двигун заводиться і можна рушити в дорогу. Протиугінне реле Hook-2,4 монтується в штатну проводку автомобіля, тому виявити та демонтувати його дуже важко. Якщо система не знаходить мітку, при спробі завести машину двигун буде заблокований.

Захист від захоплення

  • Система Basta BS-912W проводить постійну перевірку наявності сигналу через певні проміжки часу. Ця функція називається AntiHiJack. Якщо сигнал не буде отриманий, Basta зімітує несправність двигуна та зупинить автомобіль. Це дозволяє запобігти можливому використанню автомобіля зловмисниками. Якщо в процесі постійного пошуку система не зможе виявити мітку протягом 2 хвилин, увімкнеться блокування двигуна. Після включення блокування пошук мітки продовжується, і при її виявленні система розблокує двигун. Ви можете завести двигун та продовжити рух.

Технічні особливості та функціональні можливості Basta BS-912W:

  • Управління системою
  • Здійснюється за допомогою брелока-мітки Автоматичне впізнавання блокування системою, дальність впізнавання – від 2 до 5 метрів Автоматичне вимикання блокувань після впізнання брелока-мітки допомоги секретного коду.

Захист від угону та захоплення автомобіля

  • Блокування роботи двигуна за допомогою протиугінного реле HOOK-2,4 Контрольне впізнання мітки при включенні запалення Програмований режим автоматичного блокування двигуна при відключеній сигналізації (Іммобілайзер) Пасивний захист від захоплення (режим AntiHiJack 2х видів).

Інші можливості

  • Робоча частота 2,4 ГГц забезпечує високу криптостійкість сигналу і дальність дії сигналу мітки Максимальна кількість брелоків-міток, що записуються в пам'ять, - 2 шт. Видалення з пам'яті системи брелоків-міток та запис нових Відображення стан системи на світлодіодному індикаторі Вбудований бузер для звукової індикації стану системи Секретний код, що встановлюється користувачем Вимкнення та увімкнення блокувань за допомогою секретного коду Звукова індикація розряду батареї в позначці.

Комплектація

  • Basta BS-912W: Блок індикації системи 1 шт.
  • Брелок-мітка 2 шт.
  • Шнур сполучний 4-х контактний 1 шт.
  • Запобіжник 1 А з утримувачем 1 шт.
  • Реле блокування WAIT BASTA S 1шт.
  • Монтажний комплект Посібник користувача 1 екз.
  • Рекомендації щодо встановлення 1 екз.
  • Гарантійний талон 1 екз.

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі