GPS Трекер GPS-трекер ОКО-NAVI

Артикул: 4678224
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
4800
грн

Опис GPS-трекер ОКО-NAVI:

  • Пристрій є GSM/GPS трекером із вбудованим GSM модулем і GPS приймачем і призначений для віддаленого контролю та керування транспортним засобом, а також для сповіщення про тривогу, за допомогою мобільного телефону або комп'ютера, використовуючи мережу стільникового зв'язку. Основне призначення приладу - це робота як GPS/GSM трекер для виконання завдань транспортної логістики, використовуючи GSM мережу оператора мобільного зв'язку та GPRS/EDGE технологію для передачі даних на сервер.
  • У GSM/GPS трекері використовується концепція бездротової зміни програмного забезпечення через GPRS/EDGE технологію. Головна перевага нової концепції зміни ПЗ у її універсальності: не потрібно їхати до транспортного засобу; не потрібний доступ до пристрою; не потрібен комп'ютерний кабель; не потрібен модем; не потрібен комп'ютер! GPS/GSM трекер може працювати як GSM/GPS маяк (режим "Невидимий") зі зниженим енергоспоживанням.

Можливості

  • 2 входу: вимірювальний аналоговий вхід, «тривожна кнопка» 1 вихід (об'єднані з входом): реле блокування Підключення аналогового датчика рівня палива Внутрішній GSM-модуль із суміщеним GPS-приймачем Внутрішні GSM та GPS антени Внутрішня пам'ять для зберігання близько 20 тисяч точок даних Оповіщення при тривозі: дзвінком, SMS на 3 номери SMS-звіт про стан приладу Отримання даних на запит через SMS-повідомлення з посиланням для перегляду точного розташування транспортного засобу на карті Yandex або Google на мобільному телефоні Передача даних на ТСР- сервера через GPRS/EDGE технологію Інтелектуальний алгоритм передачі даних про трек (програмний аналог акселерометра) Оновлення версії ПО користувачем через GPRS ХАРАКТЕРИСТИКИ Напруга живлення (номінальна 12В) +7 В...+18 В Струм споживання при номінальній напрузі живлення 12 В режимі очікування до 60 мА - у режимі передачі даних до 400 мА - у режимі "Невидимий" (вимкнено GSM, GPS) до 10 мА Кількість апаратних про суміщені входи та виходи типу ОК (видає мінус) 2 шт. Максимальна напруга, що подається на входи контролю до 30 В. Внутрішній опір входів контролю близько 40 кОм. До +80°С Автоматичне вимикання GSM-модуля нижче -40°С, вище +85°С Робочий частотний діапазон 850/900/1800/1900 МГц

Габаритні розміри пристрою (ДхШхВ) 70х50х27 мм

Тип пристрою: Моніторинговий трекер
Вбудована АКБ: Ні
Контроль запалювання: Ні
Реле блокування: Так
Мікрофон: Ні
Встановлення Гео-зон: Так
Кнопка SOS: Так

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі