Фари денного світла Pandora UAZ

Артикул: 1653396528
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
10200
грн

Опис Фара Pandora UAZ:

  • Фара Pandora UAZ, 90мм, світловий потік не менше 1800 lm, 10Вт. Ми розробили оригінальні фари для автомобілів УАЗ для того, щоб допомогти підвищити загальну безпеку та комфорт від керування автомобілем з оптимальним розподілом головного світла, дозволяючи раніше розпізнавати особливості дороги та перешкоди ландшафту.
  • Корпус виробу відлитий з алюмінієвого сплаву та ефективно відводить тепло від трьох унікальних світлодіодних матриць потужністю 10 Вт з рекордною ефективністю для подібних виробів. Причому ми використовуємо у своїх виробах лише власні світлодіоди, які з'єднуються у світлові матриці в модулях далекого та ближнього світла. Високоефективний відбивач формує практично ідеальну діаграму світлорозподілу для ближнього та далекого світла. Колірна температура та спектральні особливості випромінюваного світла підібрані нами так, щоб забезпечити ідеальне освітлення фарами дороги та прилеглої території. Більше того, багато іномарків преміум класу можуть позаздрити такому світлу.
  • Світловий потік фари ближнього світла – не менше 1900 Lm, далекого світла – не менше 2700 Lm і з горизонтально широкою вертикальною вузько-кососвітною діаграмою, що відповідає вимогам, що пред'являються до відповідних фар, що краще 2.5 і 2.3 рази відповідно.
  • Світлопрозора поверхня виконана з удароміцного та стійкого до піскоструминних потоків силікатного скла, вона повинна забезпечити тривалу експлуатацію без суттєвого погіршення світлотехнічних характеристик.
  • Фара має високонадійні джерела живлення, що мають два режими – постійного та імпульсного, для використання разом із далеким світлом у режимі «морганія».
  • Посадковий розмір виробу стандартний – 178 мм (7 дюймів). Це дуже популярний розмір фар, який своєю універсальністю підійде багатьом іншим автомобілям. Фари мають вбудований механізм вертикального та горизонтального юстування, що забезпечує чіткий світлотіньовий кордон і дозволяє виставити світло так, щоб промінь йшов на необхідний градус, не засліплюючи зустрічних водіїв і досить широкий світловий пучок з рівномірним розподілом світла. При цьому нижня частина пучка забезпечуватиме ефективне освітлення дорожнього полотна.
  • Ціна за 1 шт.
Вид: фара комбо
Луч: розсіяний
Корпус: круглий
Матеріал корпусу: пластик
Кількість світлодіодів: 3
Потужність фари(Вт): 30
Напруга (В): 12-24
Світловий потік (Лм): 1900
Колірна температура(К): 5500

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі