Автосигналізація StarLine A93 V2

Артикул: 1643025531
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
8230
грн
  • Турботаймер
  • Авто запуск двигуна

Опис Автосигналізація StarLine A93 V2:

  • Автосигналізація StarLine A93, з одного боку, розроблена як сучасна заміна бюджетної моделі, що масово полюбилася автовласникам, з автозапуском двигуна StarLine A91 Dialog , а з іншого - має конструктивні особливості, властиві охоронним системам асортиментної лінійки вищого рівня.
  • Зокрема, основний блок СтарЛайн А93 суттєво мініатюризований та побудований за принципом модульної архітектури, що дозволяє, дооснастивши систему GSM/GPRS та GPS/ГЛОНАСС-модулями, суттєво розширити її функціонал до рівня охоронно-телематичного комплексу з дистанційним керуванням за допомогою мобільного додатка та безкоштовним супутниковим моніторингом із будь-якої точки земної кулі. Крім того, є можливість вбудовування в плату основного блоку starline a93 2CAN+2LIN-адаптерів, що дозволяє зручно та безпечно встановити сигналізацію Starline a93 на автомобілі, обладнані CAN та LIN – шинами відповідно, а також реалізувати режим slave для керування охороною автомобіля штатним брелоком та режим валідатора для ідентифікації власника штатними кнопками.
  • Модульність автосигналізації Starline A93 Основна перевага даного принципу полягає в тому, що перш ніж купити автосигналізацію Starline в автомобіль, досить дорогу, власнику не обов'язково відразу приймати рішення щодо придбання ще й зазначених модулів. Встановити GSM, GPS та CAN-модулі за бажанням користувача можна без особливих трудомістких процесів у будь-який момент експлуатації Старлайн А93, у разі виникнення такої потреби.
  • Візитна картка всіх охоронних систем StarLine сучасного модельного ряду: радіоканал зв'язку брелка та основного блоку сигналізації Starline A93 захищає діалоговий код із індивідуальними 128-бітними ключами шифрування. Це неперевершений захист від кодграберів , підкріплений ще й грошовою винагородою від виробника у розмірі 2 млн. грн. у разі електронного злому моделі StarLine A93. А модернізований 128-канальний приймач охоронної системи старлайн А93 забезпечить ще більш стійку роботу сигналізації в екстремальних умовах зашумленості радіоефіру міст-мегаполісів.
  • Традиційно впевнена робота StarLine A93 у широкому діапазоні температур від -50 до +85 градусів тепер поєднується і з рекордно малим енергоспоживанням. Завдяки впровадженню сучасних технологій та програмного забезпечення, Старлайн А93 гарантує достатній для запуску двигуна заряд акумулятора протягом 60 днів у режимі охорони!
  • Не можна окремо не зупинитися на брелоках Старлайн А93, адже варто відзначити, що конструктори та дизайнери виробника попрацювали на славу! У порівнянні з моделлю Старлайн А91, еволюцію зазнали обидва брелоки. На основному брелоку інноваційної форми виділяється червоним кольором велика кнопка зняття/постановки на охорону, яку зручно натискати, навіть не дістаючи брелок із кишені. Брелок Starline A93 з жк-дисплеєм отримав м'яке біле підсвічування, він ергономічний, антена прихована всередині брелка і розташована разом з іншими елементами так, щоб унеможливити пошкодження у разі падіння. Удароміцний брелок А93 має чотири прогумовані кнопки для зручніших налаштувань курсорним способом і посиленим кронштейном. Це традиційно проблемні місця брелка А91, ймовірність виходу з ладу яких досі найбільша за статистикою сервісного центру.
  • Більшість брелок автосигналізацій поводяться "нечесно". Це виявляється у наступному. Натиснувши на певний момент кнопку перевірки стану автомобіля, автовласник раптом розуміє: незважаючи на те, що піктограми на брелоку в повному порядку, він уже давно не на зв'язку зі своїм автомобілем. Але завдяки впровадженню важливої розробки – автоматичного контролю каналу зв'язку – власник StarLine A93 точно знатиме, що він контролює свій автомобіль на віддаленій відстані від нього. При виході із зони роботи трансівера лунає зумер, що сигналізує про втрату брелоком можливості контролювати охоронні зони автомобіля. Таким чином, автовласник може ухвалити рішення повернутися в зону спілкування брелока з основним блоком або переставити автомобіль ближче до свого місцезнаходження.
  • Функція інтелектуальний автозапуск двигуна буде оцінена власником StarLine A93, особливо в холодну пору року. Якщо автомобіль знаходиться недалеко від будинку або роботи, немає необхідності чекати, поки прогріється двигун і салон взимку і, відповідно, охолоне спекотним літом. Дистанційний (з брелока в зоні дії приймача) або автоматичний (по таймеру або температурі) запуск привнесе комфорт в життя автовласника і подбає про збільшення ресурсу двигуна автомобіля. Автоматично в заданий час або лише одним натисканням кнопки брелка двигун автомобіля запуститься і заощадить не тільки час і збереже здоров'я автолюбителя, а й продовжить життя "серця" транспортного засобу. Важливо пам'ятати: хоч би яким способом заводився і прогрівався двигун, автомобіль перебуває у цей час під охороною!
  • Зрозуміло, виробник подбав і про майстрів настановних центрів. На допомогу спеціалістам з монтажу, які реалізують складні завдання вимогливих клієнтів, модель starline a93 оснащена додатковими гнучкими каналами. Запрограмувати параметри керування сигналізацією StarLine A93 штатними процесами на тому чи іншому автомобілі завдяки гнучким FLEX-каналам більше не становить проблем.
  • Цілодобово та безкоштовно для дзвінків з будь-якого телефону по всій території України для вирішення будь-яких проблем працює служба технічної підтримки: 0-800-502-308
  • На сигналізацію Starline A93 гарантія три роки за умови придбання в авторизованій точці продажу!

Особливості, функціонал та опції:

 

РОЗУМНИЙ ДІАЛОГОВИЙ КІД

  • Діалоговий код з індивідуальними ключами шифрування AES128 у кожної системи свій, що гарантує надійний захист від зловмисників з кодграббером .

Технічна підтримка

  • Компетентна підтримка у форматі 24/7. Безкоштовний дзвінок з України за номером 0-800-502-308, оперативна та докладна консультація, турбота про комфорт та безпеку клієнтів завдяки постійній роботі над підвищенням кваліфікації технічних фахівців компанії.

Фінансова відповідальність StarLine

  • StarLine упевнений у стійкості свого обладнання до будь-яких спроб цифрового злому. Фінансовою гарантією стає офіційний сертифікат на 2 000 000 гривень, за яким поки що ніхто не звернувся за десятиліття постачання обладнання StarLine на ринок.

Інтелект StarLine

  • НВО « СтарЛайн » – один із європейських флагманів на ринку розвитку систем штучного інтелекту. Розумний клімат-контроль з інтелектуальним запуском двигуна, смарт-моніторинг місцезнаходження та пересування автомобіля, гнучкі можливості керування та налаштування обладнання під персональні вимоги власника.

Захист від радіоперешкод

  • Вирішення актуальної проблеми сучасного мегаполісу. Спеціальний вузькосмуговий трансівер дозволяє зберігати стабільність сигналу навіть за умов екстремальних радіоперешкод.

Безпека у всьому

  • Ключовий принцип StarLine – постійно працювати над розвитком безпеки та ефективного захисту. Увага безпеки приділена у кожній складовій – прогресивний цифровий захист, екологічні компоненти, стабільність та рекордний ресурс комплектуючих.

Стійкість до екстремальних температур

  • Автоматизація виробництва, кілька рівнів контролю та якість компонентної бази в деталях дозволяють гарантувати стабільність роботи охоронного обладнання за будь-яких температур у вітчизняних широтах.

Універсальність для будь-яких авто

  • Максимальна універсальність обладнання StarLine дозволяє проводити установку на всі автомобілі незалежно від комплектації та кузова.

Управління ЦЗ та функціями комфорт

  • Захист та комфорт у вивіреному балансі. Устаткування StarLine дозволяє легко контролювати функції управління центральними замками та необхідними функціями комфорту такими як: підйом стекол, складання дзеркал, закриття люка.

3D контроль

  • Автомобіль лишається під постійним контролем. Баланс цифрового захисту та моніторингу механічних впливів – при спробах піддомкрачування , евакуації, ударах.

Легка інтеграція

  • Максимально проста та зрозуміла інтеграція опціональних інтерфейсів, наприклад: GSM, GPS+ГЛОНАСС, Комплект керування брелоком, 2CAN+4LIN або 2CAN+2LIN для дистанційного керування охороною автомобіля, підтримки стабільного моніторингу та цифрового підключення сигналізації до авто.

Модульна архітектура

  • Можливість підключення опціональних модулів у будь-який момент часу для вдосконалення системи та збільшення її функціоналу.

ЦИФРОВА ІНТЕГРАЦІЯ 2CAN-2LIN (ОПЦІЯ)

  • 2CAN + 2LIN для максимально швидкого , корректного підключення , захисту сучасних автомобілів по CAN/LIN шин.

Бібліотека цифрових шин даних

  • Найбільш дбайлива установка без зайвих втручань в електроніку. Бібліотека цифрових шин уже містить широку базу автомобілів на українському ринку, продовжуючи регулярно поповнюватися.

Все керування в смартфоні 

  • Всі функції захисту та комфорту можуть контролюватись та налаштовуватися зі смартфона за допомогою GSM (GPRS) модуля через sms , дзвінок, push -повідомлення в мобільному додатку.

Зрозумілий інтерфейс

  • Навіть найпрогресивніші та функціональні рішення можуть бути максимально доступними та зрозумілими власнику. Для цього розробники StarLine подбали про максимально зрозумілу програму з контролем історії переміщень, стану автомобіля та інших параметрів.

SMS-повідомлення

  • Негайне інформування про спроби несанкціонованого доступу. Швидке повідомлення про потенційну загрозу за допомогою SMS на номер власника.

Антена GPS-ГЛОНАСС

  • Максимальна чутливість із точністю визначення поточних координат у будь-який момент. Стабільність прийому сигналу навіть у екстремальних умовах.

Наочний моніторинг

  • Широкі можливості для контролю, запису та зберігання всіх даних щодо переміщення автомобіля. Наочний контроль даних про поїздки, моментальний перегляд інформації про пройдені маршрути, точний контроль поточного розташування автомобіля.

Розумний контроль

  • Моніторинг переміщень автомобіля. Налаштуйте геомітки та геозони , контролюючи поїздки та відвідування об'єктів по карті. Оперативне інформування власника, якщо автомобіль виїде за відведений периметр.

Рекордна чутливість

  • Комплектація унікальної антени GPS-ГЛОНАСС дозволяє забезпечити максимальну чутливість обладнання, практично миттєве спрацювання навіть за екстремальних викликів погоди.

Безкоштовний моніторинг

  • Контролює місцезнаходження автомобіля у будь-який момент. Моніторинг маршрутів, розташування автомобіля з максимальною точністю даних до кількох метрів.

Smart-діагностика

  • Раціональна економія з авторськими рішеннями StarLine . Дані про стан автомобіля в режимі реального часу – на офіційному сайті або мобільному додатку для зручності. Своєчасно виявлена проблема дозволить уникнути неприпустимих витрат на дорогий ремонт. Необхідно перевірити підтримку авто по CAN-LIN шині.

Розумний автозапуск

  • Зручність та оперативність автозапуску без негативних наслідків, а також запуск за часом, температурою або напругою АКБ.

Розумний клімат-контроль

  • Комфорт нового покоління – з гнучкими можливостями налаштування автозапуску. Запуск із брелока або телефону, в заданий час, за температурою двигуна, розкладом та днями тижня – створюйте персональний комфорт під особисті вимоги.

Управління передпусковим підігрівачем

  • Готові рішення для дистанційного керування з брелока або мобільного додатка пристроями передпускового підігріву при підключенні за аналогом або цифровою шиною.

Розумний безключовий обхід

  • Правильний захист без непотрібних переплат. Реалізація автозапуску двигуна можлива без витрат на дублікат ключа або додатковий обхідник. Необхідно перевірити підтримку авто по CAN-LIN шині.

StarLine CopyKey

  • Підготовка програмної копії ключа автомобіля з розумним сервісом CopyKey на основі роботи з високопродуктивним сервером StarLine . Необхідно перевірити підтримку авто по CAN-LIN шині.

Невидиме блокування iCAN

  • Приховане блокування двигуна по штатним цифровим шинам. Надійний та стабільний формат захисту, який підтвердив свою ефективність на практиці. Необхідно перевірити підтримку авто по CAN-LIN шині.

Подвійний захист із режимом Slave

  • Захисту багато не буває. Можливості штатного захисту доповнюються авторизацією за основним брелоком StarLine – зводячи ризик цифрового злому до мінімуму. Необхідно перевірити підтримку авто по CAN-LIN шині.

PIN-авторизація власника

  • Навіть вдале розкрадання ключів або мітки не дозволить викрадачу обдурити StarLine . Технологія захисту ґрунтується на запиті спеціального коду власника, який відомий лише йому. Авторизація відбувається лише після введення персонального коду штатними кнопками автомобіля. Необхідно перевірити підтримку авто по CAN-LIN шині.

Удароміцний брелок

  • Один із ключових принципів у роботі StarLine – увага до кожної деталі своїх проектів. На особливу увагу традиційно заслуговує брелок зі спеціальною удароміцною конструкцією, ергономічним дизайном і внутрішньою захищеною антеною.

Контроль каналу зв'язку

  • Автоматичний контроль знаходження брелока StarLine у зоні дії приймача охоронного обладнання.

Реле блокування

  • Максимально щадне для двигуна блокування при натисканні на педаль гальма або зниженні швидкості до встановленого порога - захищає від угону навіть у разі фізичного пограбування або розбійного нападу.

Розумне блокування двигуна

  • Одним із ризиків угону залишаються випадки розбійних нападів. Завдяки розумному блокуванню двигуна викрадач не зможе далеко виїхати, навіть напавши на власника та заволодівши автомобілем. Розумний алгоритм здатний автоматично заблокувати двигун на початку руху через необхідний інтервал часу.

Режим « Антипограбування »

  • Надійний захист водія від розбійного нападу під час руху Режим антипограбування включається за пропадання мітки або команді власника - через брелок або кнопку Valet , по SMS, голосовому меню, мобільному додатку або особистому кабінеті StarLine . Після надходження сигналу комплекс включає попереджувальні сигнали про блокування двигуна сиреною та світловою аварійною сигналізацією.

Зручне налаштування

  • Можливості налаштування обладнання виходять на новий рівень. Дозволяють задавати та керувати функціями комфорту, налаштовувати персональні параметри без небезпечних наслідків для рівня захисту свого автомобіля.

Гнучкі канали для керування

  • Широкий вибір можливостей керування функціями комфорту під особисті вимоги власника, специфіку автомобіля та встановленої системи.

Вологостійка сирена

  • Завдяки виконанню у вологозахищеному малогабаритному форматі сирена може надійно розміщуватись у найбільш несподіваному для зловмисника місці. Звуковий тиск сирени досягає рівня 115 дБ.

Турботаймер

  • Турботаймер дозволяє значно продовжити довговічність турбіни автомобіля. Встановлюється на автомобілі із турбованим двигуном. Після вимикання запалення 1-3 хвилини підтримує роботу двигуна на холостих обертах - достатній запас часу зниження температури турбіни до безпечних значень.

Підключення відеореєстратора

  • Можливе підключення до бортової мережі автомобіля відеореєстратора з налаштуванням його автоматичного включення у разі спрацювання сигналізації StarLine .

ГЕРКОНОВІ ДАТЧИКИ (ОПЦІЯ)

  • StarLine пропонує спеціальні рішення не тільки для захисту самого транспортного засобу, але й вантажу, що перевозиться, або цінностей. Бездротовий датчик повідомляє власника про стан відкриття дверей причепа, бардачка або будь-якого іншого елемента авто.

Комплектація StarLine A93:

  • коротка інструкція з експлуатації;
  • гарантійний талон;
  • пам'ятка;
  • основний брелок управління зі зворотним зв'язком та РК дисплеєм;
  • центральний процесорний блок;
  • елемент живлення основного брелка (ААА);
  • додаткове реле разом із колодкою;
  • додатковий брелок;
  • силовий модуль;
  • модуль приймача (трансівер);
  • сирена;
  • силовий кабель живлення та керування світловими сигналами;
  • кабель підключення силового модуля та датчика температури двигуна до блоку;
  • кабель центрального замку з 6-контактним роз'ємом;
  • кабель із 6-контактним роз'ємом для підключення входів;
  • основний кабель із 10-контактним роз'ємом;
  • кабель підключення приймача;
  • провід для підключення кінцевого вимикача капота;
  • датчик температури двигуна;
  • кінцевий вимикач капота, 2 саморізи, клема для підключення маси, діоди 1N4007.
Вид: [?]Односторонні - без інформування про стан автомобіля. Двосторонні: брелок-пейджер інформує про стан автомобіля. GSM сигналізація- інформує про стан автомобіля за допомогою SMS-повідомлень і голосових оповіщень, що приходять на ваш мобільний телефон. Без брелочна система керується за допомогою штатного (заводського) пульта керування автомобіля. Двостороння
Дальность передачи: сигнализация-брелок(м): 2000
Турботаймер: [?]Турботаймер служить для збереження терміну служби турбіни автомобіля та встановлюється на автомобілі з турбованим двигуном. Ви вимикаєте запалення і витягуєте ключ із замка запалювання, двигун при цьому залишається працювати. Після постановки на сигналізацію автомобіль буде працювати запрограмований час наприклад: 1,2 або 3 хвилини після чого турботаймер заглушить двигун. Так
Авто запуск двигуна: [?]Фунция автозапуска двигателя позволяет запустить двигатель авто с брелока сигнализации или в заранее запрограммированное время. Часто для реализации данной функции в автомобилях с заводским иммобилайзером нужен модуль обхода штатного иммобилайзера. Так
Вид кодування сигналу: [?]Спосіб захисту коду, що використовується для ідентифікації брелока або мітки і запобігає злому за допомогою кодграберів Діалогове
Вбудований адаптер CAN-BUS: [?]CAN-шина (CAN bus - Control Area Network) - це система цифрового зв'язку та управління електричними пристроями автомобіля, що дозволяє збирати дані від усіх пристроїв, обмінюватися інформацією між ними, керувати ними. Багато виробників авто обладнають машини шиною CAN bus, що ускладнює, а часом унеможливлює підключення додаткових охоронних комплексів. У цьому випадку CAN bus адаптер уможливлює підключення сигналізації до цього авто. Нет

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі