Автосигналізація Pandora DX-6X

Артикул: 26724
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
8000
грн
  • Турботаймер
  • Авто запуск двигуна
  • Вбудований адаптер CAN-BUS

Опис Автосигналізація Pandora DX 6X:

  • Двостороння охоронно-сервісна система, яка зібрала в собі найактуальніші та перевірені часом рішення, щоб стати зручним та улюбленим усіма продуктом. Це та сама система, що і Pandora DX-9X, в комплект якої не входить лише п'ятиканальний силовий модуль (RMD-5M), зате ціна на роздрібному рівні значно нижча. Термодатчик двигуна, причому, в комплекті! Це може бути важливим для тих випадків, коли автомобілю не потрібен автозапуск двигуна, а потрібна тільки хороша охорона від Pandora. Крім того, для багатьох автомобілів при реалізації автозапуску силові реле і не потрібні. цілком вистачить слаботочних виходів (безліч моделей TOYOTA, Nissan, VW, Skoda, Audi, Mazda та ін.). А деяким фахівцям наші релейні модулі не потрібні, навіть якщо йдеться про встановлення на автомобілі, де без «сили» не обійтися – всі мають достатню кількість запасів релейних модулів, що залишилися незатребуваними після попередніх установок.
  • Pandora DX-6x сподобається автовласнику зручним брелоком D-010 із сучасним дизайном, впевненою дальністю перевіреного роками експлуатації радіотракту на 868 MHz, лаконічною індикацією даних про стан автомобіля та охоронної системи на OLED-дисплеї.
  • Всі функції охоронної системи Pandora DX-6x доступні у смартфоні власника! Додаток, що працює через Bluetooth, дозволяє: керувати режимами охорони; запускати і глушити двигун на відстані декількох десятків метрів, чого в більшості випадків буває достатньо (потрібно далі – в комплекті є брелок D-010). Вперше у двосторонніх охоронних системах без GSM-інтерфейсу на дисплеї вашого смартфона відображається повна історія подій; інтуїтивно зрозумілий розклад автоматичних запусків двигуна; оперативне регулювання чутливості датчиків удару/нахилу/руху та багато іншого, що рідко було доступно навіть для систем преміум-сегменту, а тепер є у масовому, недорогому виробі.
  • Фахівцеві з монтажу цей продукт здасться простим і логічним, оскільки все необхідне програмування можна здійснити зі смартфона. Використання збережених конфігурацій при однотипних установках дозволяє значно скоротити час, а робота зведеться до підключення необхідної кількості дротів. Для складних або авторських установок система також підтримує роботу із професійною програмою Pandora Alarm Studio.
  • Pandora DX-6x володіє широким набором цифрових інтерфейсів (2CAN/LIN/IMMO-KEY) і підтримує технології обходу штатного іммобілайзера, включаючи унікальні алгоритми запуску які є тільки Pandora: Mercedes з блоком сертифікації FBS3; UAZ Patriot; нові моделі Kia/Hyundai, включаючи початок 2000-х років випуску; запуск автомобілів BMW E-серії з встановленим модулем «BMW-bypass»; та величезний перелік інших автомобілів, які ви можете подивитися на сайті loader.alarmtrade.ru. Якщо говорити про німців, то тільки рішення Pandora дозволяє «в лоб» заощадити кілька десятків тисяч рублів при незрівнянно вищому функціоналі та якості роботи.
  • Вбудований у Pandora DX-6x економічний інтерфейс Bluetooth 4.2 Low Energy дозволяє значно розширити можливості бюджетної системи за допомогою периферійних Bluetooth-пристроїв нашого виробництва.

Характеристики:

  • Вбудований USB-порт - дозволяє підключати систему до комп'ютера для оновлення програмного забезпечення та налаштування параметрів.
  • ДІАЛОГОВИЙ ДИНАМІЧНИЙ КОД - Гарантує неможливість інтелектуального (електронного) злому.
  • ІНТЕГРУВАНИЙ LIN-ІНТЕРФЕЙС - Підтримка роботи з цифровими LIN-шинами автомобілів.
  • ВИСОКА ЕНЕРГОЕКОНОМІЧНІСТЬ - Сучасний 32-розрядний ARM-процесор з інтелектуальними алгоритмами зниження енергоспоживання.
  • ІНТЕГРОВАНИЙ BLUETOOTH-ІНТЕРФЕЙС - Система оснащена Bluetooth-інтерфейсом, що дозволяє підключати додаткові модулі, радіореле, радіомітки, які значно розширюють функціональні можливості системи.
  • ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИЙ АВТОМАТИЧНИЙ ЗАПУСК ДВИГУНА (Опція) - Дозволяє дистанційно та автоматично запускати двигун, при цьому надійно контролює стан автомобіля.
  • Багатоканальний RFM-ІНТЕРФЕЙС НА 868 MHZ - Забезпечує надійний зв'язок із системою, постійний контроль зв'язку, своєчасну доставку сповіщень, комфортне та оперативне управління.
  • МУЛЬТИСИСТЕМНИЙ 2ХCAN-ІНТЕРФЕЙС - Дозволяє максимально органічно наростити протиугінний потенціал сучасного автомобіля, зробити автосигналізацію частиною штатного електроустаткування.
  • ОБХІДНИК ІММОБІЛАЙЗЕРУ З КЛОНУВАННЯМ КЛЮЧУ - Інтегрований безключовий обхідник іммобілайзера. Дозволяє системі клонувати ключ для реалізації безключового обходу вбудованого іммобілайзера та автозапуску.
  • МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК - Мобільний додаток для операційної системи Android (Pandora Online) - керування основними функціями охоронно-сервісної системи.
  • НАЯВНІСТЬ ДВОСТОРОННОГО БРЕЛОКА - Двосторонній брелок - основний засіб управління та контролю стану системи.
  • ПРОЦЕСОР CORTEX-M4 - Сучасний високопродуктивний процесор з ядром Cortex-M4 дозволяє використовувати найсучасніші функціональні алгоритми для роботи охоронних систем.
  • СУМІСНІСТЬ З PANDORA ALARM STUDIO - Доступна можливість швидкого налаштування системи без підключення до персонального комп'ютера.
  • УПРАВЛІННЯ ПІДПУСКОВИМИ ПІДІгрівачами - Гнучкі комплексні алгоритми управління штатними та додатковими передпусковими підігрівачами.
  • ТЕХНОЛОГІЯ КЛОНУВАННЯ - Дозволяє суттєво розширити розширити список автомобілів з підтримкою функції безключового запуску за рахунок застосування високих розрахункових потужностей спеціального сервера.

Стандартна комплектація:

  • Основний блок DX6x – 1 шт.
  • Брелок LCD D010 black – 1 шт.
  • ЗІП кріплення DX – 1 шт.
  • Кнопка BS2 – 1 шт.
  • Кабель DX90 v2 IMMO – 1 шт.
  • Реле блокування МОТО – 1 шт.
  • Кабель RMD-5 new – 1 шт.
  • Основний кабель X1000 – 1 шт.
  • Кабель аналогового термодатчика L3000 – 1 шт.
  • Друкарська продукція
  • Упаковка
Вид: [?]Односторонні - без інформування про стан автомобіля. Двосторонні: брелок-пейджер інформує про стан автомобіля. GSM сигналізація- інформує про стан автомобіля за допомогою SMS-повідомлень і голосових оповіщень, що приходять на ваш мобільний телефон. Без брелочна система керується за допомогою штатного (заводського) пульта керування автомобіля. Двостороння
Дальность передачи: сигнализация-брелок(м): 2000
Турботаймер: [?]Турботаймер служить для збереження терміну служби турбіни автомобіля та встановлюється на автомобілі з турбованим двигуном. Ви вимикаєте запалення і витягуєте ключ із замка запалювання, двигун при цьому залишається працювати. Після постановки на сигналізацію автомобіль буде працювати запрограмований час наприклад: 1,2 або 3 хвилини після чого турботаймер заглушить двигун. Так
Авто запуск двигуна: [?]Фунция автозапуска двигателя позволяет запустить двигатель авто с брелока сигнализации или в заранее запрограммированное время. Часто для реализации данной функции в автомобилях с заводским иммобилайзером нужен модуль обхода штатного иммобилайзера. Опція
Вид кодування сигналу: [?]Спосіб захисту коду, що використовується для ідентифікації брелока або мітки і запобігає злому за допомогою кодграберів Діалогове
Вбудований адаптер CAN-BUS: [?]CAN-шина (CAN bus - Control Area Network) - це система цифрового зв'язку та управління електричними пристроями автомобіля, що дозволяє збирати дані від усіх пристроїв, обмінюватися інформацією між ними, керувати ними. Багато виробників авто обладнають машини шиною CAN bus, що ускладнює, а часом унеможливлює підключення додаткових охоронних комплексів. У цьому випадку CAN bus адаптер уможливлює підключення сигналізації до цього авто. Да

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі

Відгуки

Брал такую вот сигналку. Во первых потому что система bluetooth и работает стелефоном как метка и доп брелок. В общем деньги на ветер. bluetooth и телефон meizu не дружат. для работы с сигналкой необходимо держать bluetooth приложение постоянно включеным, при этом раньше заряда телефона хватало на полтора дня, теперь на день не хватает. При попытке законектить телефон в режиме свободные руки к медиакомплексу связь с сигналкой теряется, необходимо по новой искать кнопку вводить код и функцию и по новой коннектить телефон. Первый раз этого не знал, попал на эвакуатор и подписание телефона 800 грн. В общем bluetooth пришлось отключить и забыть. Следующая беда - брелок - от офиса до стоянки не более 100метров прямой видимости....брелок не добивает...оказалось антена встроена в блок, блок спрятали за приборку....пришлось переносить блок чуть ли не на торпеду что бы хоть как то работало. Но брелок красивый. В общем как то так. Возможно ли замени ть на другую, можно с доплатой.
Адмін

Вы наверно, что-то напутали дайте номер заказ, когда вы покупали сигнализацию.