Автосигналізація Pandora DX 5200

Артикул: 1713612883
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
11914
грн
  • Турботаймер
  • Авто запуск двигуна
  • Вбудований адаптер CAN-BUS

Опис Pandora DX 5200:

  • Pandora DX 5200 призначена для монтажу на легкові та вантажні автомобілі, сільськогосподарську, будівельну, дорожню техніку, а також на спеціальний, службовий та пасажирський транспорт з номінальною напругою бортової мережі від 6 до 24 вольт. Pandora DX 5200 працює з нашим інтернет-сервісом pro.p-on.ru, а також з будь-яким іншим сервісом супутникового моніторингу, який підтримує роботу за протоколом EGTS.
  • Pandora DX 5200 відповідає вимогам наказу Мінтрансу №285. Пристрій має високочутливий GPS/ГЛОНАСС-приймач, кнопку тривожного виклику, інтерфейс підключення телефонної гарнітури зв'язку з водієм, має вбудований двосторонній CAN-модуль і два незалежні порти RS-485. Блок має захист від розтину та від стрибків підвищеної напруги імпульсами понад 100 В. Пристрій укомплектований системою низькотемпературного аварійного живлення.
  • Pandora DX 5200 має бездротовий канал прийому/передачі даних 2.4 ГГц.

Список додаткових пристроїв, що підключаються до Pandora DX 5200 бездротовим способом:

  • IS-850. Персональна картка водія (мітка). Дозволяє контролювати перебування водія в автомобілі. За відсутності такої карти автомобіль автоматично стає під охорону і без дозволу власника використовувати техніку неможливо. На один автомобіль можна прописати кілька водіїв.
  • RW-71. Персональний годинник водія. Дозволяють керувати та спілкуватися із системою моніторингу та самим автомобілем. Якщо водій із цим годинником вийшов з автомобіля, то автомобіль автоматично стає під охорону, а всі переміщення водія контролюватимуться.
  • DMS-100. Бездротовий датчик контролю. Дозволяє охороняти об'єкти навколо та всередині автомобіля. Може охороняти вантаж, що перевозиться, або гараж в якому стоїть автомобіль. Контролює відчинення дверей, лючків, кришок, опускання та підняття виконавчих механізмів.
  • RHM-06. Радіо модуль моторного відсіку з напругою бортової мережі +12V. Застосування цього пристрою багаторазово посилює безпеку Вашого автомобіля.
  • RR 102. Радіореле блокування. Бездротове реле блокування електричних кіл автомобіля напругою +12V.
  • Pandora DX 5200 негайно повідомить власника про спробу викрадення транспортного засобу. Зателефонує та попередить власника про будь-які позаштатні ситуації (евакуація транспортного засобу, автомобіль потрапив у яму на дорозі, автомобіль потрапив в аварію, низький заряд акумуляторної батареї, низький рівень палива в баку тощо).
  • По дзвінку з вашого мобільного телефону вона запустить двигун або передпусковий підігрівач. Дозволить дистанційно прослуховувати салон транспортного засобу.
  • Pandora DX 5200 має власний конфігуратор Alarm Studio. Налаштування Pandora DX 5200 та оновлення її програмного забезпечення може бути виконане як дротовим (блок має роз'єм mini-USB), так і бездротовим способом, з використанням бездротового програматора RMP-03.
  • Виріб створюється в тісній роботі з найбільшими в країні автогосподарствами з прогресивним підходом до побудови дійсно ефективного бізнесу, яким мало половинчастих рішень, удосталь присутніх на ринку. З тими, хто сміливо запроваджує передові технології безпеки та моніторингу для автомобільного парку свого підприємства.


Вид: [?]Односторонні - без інформування про стан автомобіля. Двосторонні: брелок-пейджер інформує про стан автомобіля. GSM сигналізація- інформує про стан автомобіля за допомогою SMS-повідомлень і голосових оповіщень, що приходять на ваш мобільний телефон. Без брелочна система керується за допомогою штатного (заводського) пульта керування автомобіля. GSM
Дальность передачи: сигнализация-брелок(м): зона действия сети GSM
Турботаймер: [?]Турботаймер служить для збереження терміну служби турбіни автомобіля та встановлюється на автомобілі з турбованим двигуном. Ви вимикаєте запалення і витягуєте ключ із замка запалювання, двигун при цьому залишається працювати. Після постановки на сигналізацію автомобіль буде працювати запрограмований час наприклад: 1,2 або 3 хвилини після чого турботаймер заглушить двигун. Так
Авто запуск двигуна: [?]Фунция автозапуска двигателя позволяет запустить двигатель авто с брелока сигнализации или в заранее запрограммированное время. Часто для реализации данной функции в автомобилях с заводским иммобилайзером нужен модуль обхода штатного иммобилайзера. Опція
Вид кодування сигналу: [?]Спосіб захисту коду, що використовується для ідентифікації брелока або мітки і запобігає злому за допомогою кодграберів Діалогове
Вбудований адаптер CAN-BUS: [?]CAN-шина (CAN bus - Control Area Network) - це система цифрового зв'язку та управління електричними пристроями автомобіля, що дозволяє збирати дані від усіх пристроїв, обмінюватися інформацією між ними, керувати ними. Багато виробників авто обладнають машини шиною CAN bus, що ускладнює, а часом унеможливлює підключення додаткових охоронних комплексів. У цьому випадку CAN bus адаптер уможливлює підключення сигналізації до цього авто. Да

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі