Автосигналізація Viper 5906 Responder HD (5906V)

Артикул: 7866756
Є в наявності
Оцінка:
Ціна:
23960
грн
Швидкий заказ
Придбати за 1 клік
  • Турботаймер
  • Авто запуск двигуна

Опис Viper 5906 Responder HD (5906V):

  • Найкраща Повна Автомобільна Сигналізація з Дистанційним Запуском Двигуна. Найкраща Автомобільна Сигналізація High End класу. Сумісний SmartStart™. SST One Mile Range™. SuperCode™. Responder HD™ - найбільш просунутий кольоровий дисплей брелока - особливість Viper, робота більш ніж 1,6 км діапазоні, 2-х стороння сигналізація і пристрій дистанційного запуску з модернізованим інтерфейсом користувача, роз'ємом зарядки міні-USB і патентованим коліщатком меню. Були витрачені всі сили командою конструювання Viper, щоб створити основний кольоровий пульт дистанційного керування, краща робота Viper, 2-х стороння автосигналізація 1,6 км діапазону і дистанційний запуск. Результат – Responder HD Viper, переможець CES 2012 Innovations Award премії. Деякі з показників в милях, досягнуті нашою командою, включають: Перший кольоровий дисплей брелока 1,6 км діапазону Viper, використання Широкополосної Технології (SST) на частоті 900 МГц(!), абсолютно новий інтерфейс користувача, вперше використано патентоване Коліщатко Меню, Брелок, що налаштовує Датчик удару Stinger DoubleGuard. Нові користувацькі мультиплікації Viper, щоб підтвердити команди користувача та ілюструвати події пристрою на 128 x 128 піксельної Органічної Світлодіодної висококонтрастної панелі (OLED), від 262 K до 65 K насичених кольорів, і широкий 160° кут перегляду, використаний протиосліп світлі, екранна панель OLED на кольоровому дисплеї брелока Responder HD Viper на 20% більше ніж попередні рідкокристалічні панелі на пульті. Чотири додаткові виходи AUX.

Технічні характеристики:

  • Тип зв'язку: двосторонній
  • Код сигналу: динамічний
  • Робоча частота: 900-928 МГц
  • Дальність керування: 1600 м
  • Дальність прийому: 1600 м
  • Автозапуск: +
  • Турботаймер: +
  • Датчики: удару
  • Країна-виробник: Сполучені Штати Америки
  • Представляємо вашій увазі охоронний комплекс Viper 5906V з унікальним брелоком Responder HD, що забезпечує стійке приймання сигналу в радіусі 1600 метрів. Responder HD дозволяє користувачеві налаштувати інтерфейс відповідно до його персональних уподобань і має повнокольоровий OLED дисплей, запатентоване «колесо» меню та miniUSB-порт для підзарядки вбудованого акумулятора. Завдяки використанню розширеного діапазону передавальних частот і технологій SuperCode та SST автосигналізація Вайпер 5906V гарантує захист від електронного злому та стабільний прийом інформації навіть при заглушеній частоті, що передає.
  • В результаті Viper Responder HD став переможцем міжнародної виставки CES у номінації Найкраща Інновація завдяки наступним ключовим особливостям:
  • Перший брелок з кольоровим дисплеєм і дистанцією прийому передачі сигналу на відстані 1600 метрів, що використовує технологію розширеного частотного діапазону SST (900 МГц).
  • Абсолютно новий інтерфейс користувача, вперше використовується запатентоване колесо меню.
  • Оригінальна мультиплікація Viper для візуального підтвердження команд і відображення системних подій на OLED дисплеї (128х128 пікселів, 65 000 кольорів) з кутом огляду 160 градусів і поляризованим матовим покриттям для чіткої видимості при денному освітленні.
  • Збільшений розмір дисплея OLED на 20 відсотків порівняно з попередньою моделлю.

Вбудований центр інформації:

  • У брелоку Responder HD є вбудований інформаційний центр! Він показує час роботи та час до вимкнення двигуна в режимі дистанційного запуску, а також температуру повітря всередині салону автомобіля. Таким чином, Ви завжди знатимете, чи достатньо нагрівся або остудився салон автомобіля для комфортної поїздки. Також на дисплеї Ви можете встановити таймер Зворотного відліку або Паркувальний таймер, який попередить вас звуковими сигналами за 15, 5 хвилин і після закінчення часу. За допомогою колеса керування Ви можете у будь-який час скасувати таймери та призначити нові. Вся інформація про таймери виводиться на рядок стану, не заважаючи при цьому виконувати інші завдання або стежити за станом автомобіля.

Експлуатація двох автомобілів:

  • Ця система дозволяє за бажання керувати двома транспортними засобами. Брелок автоматично перевірить зв'язок із другим автомобілем і, якщо зв'язок відсутній, повідомить про це. Як тільки зв'язок буде доступним, система оновить інформацію про автомобіль на дисплеї брелока в рядку стану.

Повідомлення про спрацювання системи у реальному часі:

  • При спрацюванні активної зони безпеки система виведе на дисплей брелока Responder HD звіт у вигляді спеціального символу, оригінального для кожної з зон, на екрані статусу. Назви всіх активних зон (до 7) також подано у звіті у вигляді текстового повідомлення.
  • Індикація стану вимкнених зон охорони на дисплеї брелока:
  • Брелок охоронної системи Viper 5906V отримує інформацію про стан датчиків та за допомогою певної піктограми відображає її на екрані.

Обхід датчика:

  • Користувач може обійти той чи інший датчик або зону по своєму 
  • вибору. Responder HD ідентифікує обійдені датчики на екрані. Таким чином, користувач завжди обізнаний з ступенем захисту свого транспортного засобу.

Поза зоною дії:

  • На дисплеї буде виведено повідомлення про помилку, якщо функція, що виконується, недоступна або брелок знаходиться поза зоною дії.

Технологія SuperCode:

  • SuperCode - технологія, яка визначає функціональність та переваги брелока-передавача. Протокол підтримує засноване на програмному забезпеченні системне шифрування сигналу (заміну апаратного Clone Safe Code-Hopping). Технологія SuperCode дозволяє користувачеві управляти двома незалежними системами за одним протоколом.
  • Двостороння система підтвердження та оповіщення, розроблена в рамках технології SuperCode, дозволяє з найбільшою інформативністю керувати одним чи двома транспортними засобами.

Responder HD

  • Брелок-передавач Responder HD із зворотним зв'язком має кольоровий дисплей і є передовим у лінійці Viper. Група розробників створила унікальний брелок-передавач з кольоровим OLED дисплеєм та великим радіусом дії, що дозволяє забезпечувати контроль та керування автомобілем на відстані до 1600 м.
  • Частотний діапазон дуже важливий і Viper з гордістю представляє технологію Spread Spectrum Technology SST (Технологія розширеного спектру), що забезпечує впевнене управління системою в радіусі до 1600 м *. SST забезпечує високу надійність передачі даних, використовуючи багаторазову передачу частоти, що стрибає, в розширеному діапазоні, що гарантує стійкий прийом, навіть якщо частота заблокована.
  • *Дальність прийому тестувалася в умовах прямої видимості і може знижуватися в залежності від ландшафту та навколишнього середовища, а також від розташування транспортного засобу та фізичних перешкод.
  • Брелок-передавач Responder HD – це новий рівень розкоші у світі безпеки та зручності транспортних засобів. Високий рівень зв'язку дозволяє автовласнику навіть на великій відстані керувати своєю охоронною системою і перебувати в контакті зі своїм автомобілем, а повнокольоровий OLED дисплей та інтерфейс, що індивідуалізується, задають нові стандарти контролю та управління охоронним комплексом автомобіля.
Вид: [?]Односторонні - без інформування про стан автомобіля. Двосторонні: брелок-пейджер інформує про стан автомобіля. GSM сигналізація- інформує про стан автомобіля за допомогою SMS-повідомлень і голосових оповіщень, що приходять на ваш мобільний телефон. Без брелочна система керується за допомогою штатного (заводського) пульта керування автомобіля. Двостороння
Дальность передачи: сигнализация-брелок(м): 1600
Турботаймер: [?]Турботаймер служить для збереження терміну служби турбіни автомобіля та встановлюється на автомобілі з турбованим двигуном. Ви вимикаєте запалення і витягуєте ключ із замка запалювання, двигун при цьому залишається працювати. Після постановки на сигналізацію автомобіль буде працювати запрограмований час наприклад: 1,2 або 3 хвилини після чого турботаймер заглушить двигун. Так
Авто запуск двигуна: [?]Фунция автозапуска двигателя позволяет запустить двигатель авто с брелока сигнализации или в заранее запрограммированное время. Часто для реализации данной функции в автомобилях с заводским иммобилайзером нужен модуль обхода штатного иммобилайзера. Так
Вид кодування сигналу: [?]Спосіб захисту коду, що використовується для ідентифікації брелока або мітки і запобігає злому за допомогою кодграберів Діалогове
Вбудований адаптер CAN-BUS: [?]CAN-шина (CAN bus - Control Area Network) - це система цифрового зв'язку та управління електричними пристроями автомобіля, що дозволяє збирати дані від усіх пристроїв, обмінюватися інформацією між ними, керувати ними. Багато виробників авто обладнають машини шиною CAN bus, що ускладнює, а часом унеможливлює підключення додаткових охоронних комплексів. У цьому випадку CAN bus адаптер уможливлює підключення сигналізації до цього авто. Нет

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі