Автосигналізація Segura ST-111RSD

Артикул: 45879995
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
3800
грн
  • Турботаймер
  • Авто запуск двигуна

Опис Segura ST-111RSD:

  • Segura ST-111RSD – повноцінний охоронно-сервісний комплекс нового покоління з високою дальністю двостороннього зв'язку, діалоговим кодуванням радіосигналу та системою автозапуску двигуна.
  • Серед охоронних систем, представлених на ринку України, модель ST-111RSD вирізняється високою перешкодою, широким рядом охоронних та сервісних функцій.
  • Система працює на частоті 868 МГц із суттєво зменшеним рівнем фонових перешкод, що дає їй можливість показати набагато вищі показники в перешкодозахисності та в дальності дії (до 800 м у режимі управління та до 1500 м у режимі оповіщення (залежить від рельєфу місцевості, щільності забудови) та інших факторів)) у порівнянні з системами, що працюють на частоті 434 МГц. Абсолютний захист від сканування та перехоплення команд управління забезпечується застосуванням оригінального діалогового коду.
  • У комплект системи входять 4-кнопковий програмований двосторонній брелок з кольоровим сенсорним TFT-дисплеєм (Touch Screen) та 4-кнопковий брелок-передавач. У дисплейний брелок вбудований акумулятор, який можна заряджати від USB-порту комп'ютера, мережі 220 В або прикурювача (12 В).
  • Компактний основний брелок відрізняється ергономічним дизайном, відсутністю антенного виступу, наявністю нового висококонтрастного TFT-дисплея. З іншого боку, інформування дублюється звуковими чи вібраційними сигналами.
  • Інтуїтивно-зрозуміле меню дисплейного брелока дозволяє використовувати всі функції, які має система. Повністю русифіковане меню дозволяє легко активувати потрібну функцію чи режим. Переходячи зі сторінки на сторінку меню, можна дистанційно запустити двигун, відкрити багажник, переглянути список останніх тривог (вказується дата, час, зона конкретного датчика), контролювати напругу бортової мережі та температуру двигуна, керувати аналогічними системами, встановленими на одному з чотирьох автомобілів. З додаткових функцій у дисплейному брелоку реалізовано годинник, будильник, таймер зворотного відліку, передбачено функцію попередження про розряд акумулятора. У меню також надано можливість перевірки поточного стану системи, вибору логотипу брелока, його сигналів, встановлення яскравості екрану, часу світіння екрана та багато іншого.
  • На бічній панелі брелока знаходяться кнопки швидкого увімкнення/вимкнення режиму охорони, закриття/відкриття замків дверей та багажника.
  • Автозапуск двигуна можна виконати дистанційно за командою брелока, щодобово в призначений час, за таймером зворотного відліку, при зниженні температури нижче за допустиму (-5/-10/-20 °C), прогрів двигуна (на 5/10/15/20 хвилин) та ін Автосигналізація розрахована на роботу з бензиновими та дизельними двигунами, з автоматичною або механічною трансмісією, а також на автомобілях з кнопками Start/Stop (система запуску Keyless-Go).
  • Segura ST-111RSD має вбудовані реле керування приводами дверних замків, шість програмованих сервісних каналів для реалізації охоронних, протиугінних та сервісних функцій.
  • Система має можливість охорони при працюючому двигуні та включення перепостановки та автопостановки на охорону, функції пошуку автомобіля та виклику власника. Можливий обхід несправної зони під час встановлення на охорону із зазначенням зони/тригера.
  • Серед охоронних можливостей системи можна виділити наступні: 6 незалежних зон охорони, режим «Паніка», PIN-код (програмується користувачем), захист від насильницького викрадення Anti-HiJack та пасивне блокування двигуна (іммобілайзер).

Автосигналізація має достатню кількість сервісних можливостей:

  • автоматичний турботаймер (1/3/6 хвилин);
  • режим охорони з працюючим двигуном без ключа запалювання;
  • стандартне/безшумне включення та вимкнення режиму охорони;
  • автоматичне включення режиму охорони;
  • окремий ланцюг живлення світлових сигналів;
  • роздільне відмикання дверей водія та пасажирів, ін.
  • Як опція можна докупити модуль управління гаражними воротами Segura GDO-01. З його допомогою можна буде відкривати/закривати гаражні ворота, використовуючи брелок системи Segura ST-111RSD із сенсорним екраном. Живлення модуля здійснюється від зовнішнього блоку живлення: АС-220 В/DC-12 В, що йде в комплекті.
  • Segura ST-111RSD – самодостатня сучасна охоронна система з підвищеною дальністю та перешкодозахищеністю.
Вид: [?]Односторонні - без інформування про стан автомобіля. Двосторонні: брелок-пейджер інформує про стан автомобіля. GSM сигналізація- інформує про стан автомобіля за допомогою SMS-повідомлень і голосових оповіщень, що приходять на ваш мобільний телефон. Без брелочна система керується за допомогою штатного (заводського) пульта керування автомобіля. Двостороння
Дальность передачи: сигнализация-брелок(м): 1500
Турботаймер: [?]Турботаймер служить для збереження терміну служби турбіни автомобіля та встановлюється на автомобілі з турбованим двигуном. Ви вимикаєте запалення і витягуєте ключ із замка запалювання, двигун при цьому залишається працювати. Після постановки на сигналізацію автомобіль буде працювати запрограмований час наприклад: 1,2 або 3 хвилини після чого турботаймер заглушить двигун. Так
Авто запуск двигуна: [?]Фунция автозапуска двигателя позволяет запустить двигатель авто с брелока сигнализации или в заранее запрограммированное время. Часто для реализации данной функции в автомобилях с заводским иммобилайзером нужен модуль обхода штатного иммобилайзера. Так
Вид кодування сигналу: [?]Спосіб захисту коду, що використовується для ідентифікації брелока або мітки і запобігає злому за допомогою кодграберів Діалогове
Вбудований адаптер CAN-BUS: [?]CAN-шина (CAN bus - Control Area Network) - це система цифрового зв'язку та управління електричними пристроями автомобіля, що дозволяє збирати дані від усіх пристроїв, обмінюватися інформацією між ними, керувати ними. Багато виробників авто обладнають машини шиною CAN bus, що ускладнює, а часом унеможливлює підключення додаткових охоронних комплексів. У цьому випадку CAN bus адаптер уможливлює підключення сигналізації до цього авто. Нет

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі