Автоакустика Infinity REF 5030CS

Артикул: 4509812
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
5030
грн

Опис акустики Infinity REF 5030CS:

  • Тип: Компонентна
  • Потужність RMS: 75 Вт
  • Потужність MAX: 225 Вт
  • Діапазон: 67 -21000 Гц
  • Кількість смуг: 2
  • Діаметр: 5.25" (13см)
  • Імпеданс: 2 Ом
  • Чутливість: 92 дБ
  • Установча глибина: 57 мм

130 мм двокомпонентна система з низькочастотним динаміком Plus One®, 25 мм текстильним купольним твітером I-Mount™, настановним комплектом та OEM Starfish™ адаптером.

Plus One® конусний НЧ-динамік - це запатентована технологія виготовлення конусного динаміка зі збільшеною площею дифузора в порівнянні з аналогічною акустикою інших виробників. Ця технологія дозволяє більш якісно відтворювати баси.


Справжні 4 Ом - всі динаміки Reference обладнані звуковими котушками 2 Ом. Заводські акустичні дроти у багатьох автомобілях мають невелику площу перерізу. При великій потужності ці дроти разом зі звуковою котушкою починають нагріватися, що веде до збільшення опору, зафіксованого на підсилювачі або головному пристрої. Опір динаміків Reference було скориговано для компенсації цього зростання, і акустика може бути безпечно використана з будь-яким головним пристроєм.


Високочастотні динаміки з шовковим сферичним дифузором та приводом по краю. У високочастотних динаміках використовують сферичні дифузори не з традиційним w-подібним закріпленням, а сферичні дифузори з приводом по краю, які зазвичай застосовуються в кращих домашніх акустичних системах. Це дозволяє збільшити максимально допустиму вхідну потужність і знизити рівень спотворень при високій випромінюваній потужності. Дана технологія дозволяє також краще поєднати високочастотний динамік із середньочастотним та низькочастотним динаміками.


Кожна компонентна система Infinity Reference включає пасивний кросовер з регулюванням високих частот. Якщо твітери знаходяться низько в дверях, або якщо Ви хочете зробити звук яскравішим, встановіть регулятор твітера в положення "+3 дБ".


Система встановлення високочастотного динаміка I-MountTM. Дана система полегшує встановлення твітера в будь-яке місце салону автомобіля. У комплект входить монтажний адаптер Starfish™, який дозволить встановити твітери у штатні місця автомобіля.

Тип системи: [?]Коаксіальна акустика складається з двох динаміків, розташованих на одному кошику. Компонентна акустична система є роздільною і складається зазвичай з двох або трьох динаміків: твітер (високочастотний), середньочастотний та/або низькочастотний. Компонентна
Діаметр: 130мм
Монтажна глибина: 57
Номінальна потужність: 75 Вт
Максимальна потужність: 225 Вт
Діапазон частот: [?]Частотный диапазон, воспринимаемый человеческим ухом, составляет приблизительно 20-20000 Гц 67 - 21 000 Гц
Чутливість: [?]Чем выше чувствительность тем лучше усилитель магнитолы будет справятся с акустикой. 92 дБ
Опір: 2 Ом

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі