Автоакустика Audison TH 1.5 II Violino

Артикул: 3909
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
37900
грн

Опис Audison TH 1.5 II Violino :

  • ВЧ- динаміки флагманській серії Thesis другого покоління , а також НЧ/СЧ- динаміки з цією серії поставляються як окремі компоненти з яких можна, можливо сформувати 2-х та 3-смугові акустичні системи з активним поділом та налаштуванням за допомогою сучасних аудіопроцесорів DSP. 2-смугова система Audison TH K2 II Coro має престижним титулом Best Product 2018 – 2019 у категорії IN-CAR HIGH-END COMPONENT за версією EISA ( European Imaging and Sound Association ).
  • Audison TH 1.5 II Violino – це видатний твітер з дуже великий одношаровий звуковий котушкою діаметром 34 мм намотаною дротом з обмеженого алюмінію (CCAW – Copper Clad Aluminium Wire ), яка поєднує малий вага , стабільна поведінка в районі частоти резонансу та повне відсутність динамічної компресії на піках музичного сигналу . Номінальна опір динаміка підвищено до 6,1 Ом що зменшує нагрівання звуковий котушки та забезпечує кращий контроль зі сторони підсилювача .
  • Надзвичайно потужний кастомний магніт з неодиму N38 “H- grade ” незвичайно великого для ВЧ- динаміків діаметра 60 мм розташований зовні звуковий котушки і створює надсильне магнітне поле 3,32 Тесла в магнітному зазорі. Параметри магнітної системи також оптимізовані за допомогою програмного забезпечення COMSOL Multiphysics ®, що моделює електромагнітні процеси за методом кінцевих елементів ( Finite Element Analysis - FEA). Традиційне моделювання та вимірювання параметрів за методом Тіля-Смолла для простоти розрахунку припускають що " фіксоване " магнітне поле в зазорі звуковий котушки незмінно . Метод кінцевих елементів дозволяє оцінити реальне зміна магнітного поля через вплив _ підводиться до котушки потужного сигналу та зміни положення котушки / дифузора динаміка по відношенню до стаціонарного магніту , тобто , кажучи по-простому – побачити магнітні поля”. Особливе увага приділяється виняткової силі магнітного поля, симетричності та однорідності магнітного поля у всьому діапазоні лінійних переміщень надлегкою звуковий котушки . У сукупності з іншими конструктивними особливостями це забезпечує чудовий динамічний відгук і дуже низькі спотворення у всьому діапазон частот.
  • Купол із надлегкого матеріалу Tetolon має діаметр 38 мм, його профіль та форма фронтальної панелі із захисним грилем спроектовані за допомогою програмного аналізу за методом кінцевих елементів та протестовані скануючою лазерним віброметром Klippel . Геометрія купола прорахована в модулі "Акустика" програмного забезпечення COMSOL Multiphysics ®, яке дозволяє в буквальному сенсі " побачити звук " і передбачати властивості майбутньої акустики ще на рівні створення її математичної моделі . У програмний модуль були завантажено 11 різних варіантів профілю купола та фізичні властивості трьох тканинних матеріалів . За результатами моделювання тільки три з тридцяти трьох варіантів були реалізовані у вигляді реальних передсерійних зразків . Властивості передсерійних зразків Audison до затвердження остаточного дизайну аналізуються самим досконалим обладнанням для вимірювань та проектування акустичних систем – комплексами Klippel (www.klippel.de). Зокрема , лазерний _ сканер Klippel Scan Vibrometer формує 3-D модель поведінки вже реально існуючої дифузора , тобто " у зворотний бік", знову в математичну модель, і оцінює зміни в його геометрії _ можуть призводити до появи спотворень . Завдяки цьому частотна характеристика твітера простягається до 26 кГц і має чудові позаосьові характеристики .
  • Складна акустична система навантаження , що поєднує дванадцять наскрізних вентиляційних отворів по периметру звуковий котушки , звуковий поглинач під куполом та диск з стисненого повсть в центральному отвори полюсному наконечнику T- Yoke мінімізує резонанси та рівномірно розподіляє тиск за задньою частиною бані. Завдяки цьому резонансна частота твітера нижче 800 Гц що означає великі можливості в плані налаштування активних фільтрів – виходячи з принципу подвійного _ Fs ” налаштування можна починати 1500 Гц / 12 дБ / жовт . Додаткові можливості корекції електроакустичних характеристик дає вибір оформлення з двох варіантів – Bottom Case або Disc . Один з рекомендованих варіантів початкового налаштування активних фільтрів Котрий розрахований за методом граничних елементів та протестований групою експертів :
  • - Твітер TH 1.5 II Violino : Hi-Pass на частоті 2,75 кГц з фільтром типу Butterwoth 12 дБ / Жов ., рівень від -6 до -8 дБ
  • - вуфер TH 6.5 II Sax : Low-Pass на частоті 2,5 кГц з фільтром типу Butterwoth 6 дБ / жовт ., рівня 0 дБ
  • Усі конструктивні рішення в сукупності дозволяють TH 1.5 II Violino звучати з надзвичайною ясністю , прозорістю та опрацюванням найдрібніших деталей верхнього регістру , зберігаючи властивий традиціям Audison м'який , дуже делікатний характер відтворення навіть на великих рівнях гучності .
  • Корпус TH 1.5 II Violino виконаний з ретельно оброблених кастомних металевих деталей спеціально розроблених саме для цього динаміка . Визначний зовнішній вигляд доповнює ексклюзивна технологія eID , яка за допомогою сканера надає можливість простежити всю історію цього унікального вироби , починаючи з його виробництва . _

Основні технічні дані

  • Тип ВЧ- динамік
  • Дифузор ВЧ- динаміка Тетолон
  • Магніт ВЧ- динаміка Неодим N38 "H- grade "
  • Звукова котушка ВЧ динаміка 34 мм, намотана обмідненим алюмінієвим дротом
  • Купол ВЧ- динаміка 38 мм
  • Монтажна глибина ВЧ- динаміка 16 мм
  • Допустима потужність ( продовж ./пік.) 200 Вт (при включенні через Hi-Pass фільтр 1800 Гц / 12 дБ Окт .)
  • Діапазон частот 800 – 26 000 Гц
  • Номінальна опір 6 Ом
Тип системи: [?]Коаксіальна акустика складається з двох динаміків, розташованих на одному кошику. Компонентна акустична система є роздільною і складається зазвичай з двох або трьох динаміків: твітер (високочастотний), середньочастотний та/або низькочастотний. Твіттер
Діаметр: Твитера(13-54мм)
Монтажна глибина: 66
Номінальна потужність: 200 Вт
Діапазон частот: [?]Частотный диапазон, воспринимаемый человеческим ухом, составляет приблизительно 20-20000 Гц 800-26000 Гц
Чутливість: [?]Чем выше чувствительность тем лучше усилитель магнитолы будет справятся с акустикой. 93 дБ
Опір: 6 Ом

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі