Автоакустика Pioneer TS-A1333i

Артикул: 567789
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
1800
грн

Опис Pioneer TS-A1333i:

  • Pioneer TS-A1333I - 3-смугова коаксіальна акустична система
  • Тип: коаксіальна 
  • Діаметр: 13 см 
  • Максимальна потужність: 300Вт
  • Номінальна вхідна потужність: 50Вт
  • Імпеданс: 4 Ом 
  • Чутливість: 90 дБ

Нова акустика Pioneer TS-A має розширений частотний діапазон – більш глибокий бас та чистіші та прозоріші верхні частоти. У сукупності з рівним тональним балансом у всьому звуковому спектрі це робить звучання більш насиченим та природним. Серія Pioneer TS-A має комфортне звучання, яке не втомлює навіть при довгому прослуховуванні на підвищеній гучності. Раніше таке було доступне лише у дорожчих моделях акустичних систем.

Стабільні низькі частоти завдяки дифузору МММ

Висока якість звучання нових акустичних систем Pioneer TS-A – результат застосування нових технологій. Таких, наприклад, відноситься технологія виготовлення дифузора МММ (Multilayer Mica Matrix) зі спеціального композиту з використанням слюди. Більш жорстка конструкція краще показує себе на високих навантаженнях і, як наслідок, дозволяє динаміку впевненіше відтворювати низькі частоти. Інший приклад використання високотехнологічних рішень - звукова котушка з покращеним охолодженням, яка дозволяє динаміку стабільно працювати при підвищеній потужності, що підводиться. Як результат – тепер немає необхідності шукати компроміс між якістю звуку та гучністю.

Зовнішній вигляд та дизайн
Нова лінійка акустики Pioneer TS-A має «універсальний» дизайн, який дозволяє легко встановлювати динаміки у будь-який автомобіль. Завдяки малій монтажній глибині їх легко встановлювати навіть у двері з обмеженим простором. Зовнішній вигляд динаміків – відповідно до їхнього звучання, вони виглядають стильно і створюють відчуття дорожчих компонентів.

Тип системи: [?]Коаксіальна акустика складається з двох динаміків, розташованих на одному кошику. Компонентна акустична система є роздільною і складається зазвичай з двох або трьох динаміків: твітер (високочастотний), середньочастотний та/або низькочастотний. Коаксіальна
Діаметр: 130мм
Монтажна глибина: 53
Номінальна потужність: 50 Вт
Максимальна потужність: 300 Вт
Діапазон частот: [?]Частотный диапазон, воспринимаемый человеческим ухом, составляет приблизительно 20-20000 Гц 35 - 26.000 Гц
Чутливість: [?]Чем выше чувствительность тем лучше усилитель магнитолы будет справятся с акустикой. 90 дБ
Опір: 4 Ом

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі