Автоакустика JBL GT6-6C

Артикул: 13185
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
3055
грн

Опис акустики JBL GT6-6C:


  • JBL GT6-6C - 2-х смугова компонентна акустична система
  • Діаметр: 165 мм 
  • Діапазон частот: 55 - 20000 Гц
  • Потужність номінальна / максимальна: 50 / 150 Вт
  • Чутливість, дБ: 92 
  • Опір: 4 Ом 
  • Матеріал дифузора НЧ-динаміка: Plus One HCL

Акустичні динаміки серії GT6 від відомої американської компанії JBL доступні у всіх популярних розмірах і конфігураціях і зібрані так, щоб без проблем вставати на місця, визначені виробником автомобіля. Модель GT6-6C - це двосмугова компонентна акустична система з діаметром динаміка 165 мм при максимальній потужності звучання 150 Вт.
При виготовленні систем серії GT6 застосовуються вдосконалені матеріали та технології, що забезпечують виняткову якість роботи. Технологія Plus One збільшує ефективну площу дифузора, наслідком є ​​поліпшення характеристик динаміка в низькочастотному діапазоні.
Для зменшення спотворень у GT6 реалізовано ефективніше відведення тепла (яке викликає спотворення), ніж у традиційних системах, що дозволяє відтворювати звук голосно, довго та якісно — у кращих традиціях JBL.


Тип системи: [?]Коаксіальна акустика складається з двох динаміків, розташованих на одному кошику. Компонентна акустична система є роздільною і складається зазвичай з двох або трьох динаміків: твітер (високочастотний), середньочастотний та/або низькочастотний. Коаксіальна
Діаметр: 165мм
Номінальна потужність: 50 Вт
Максимальна потужність: 150 Вт
Діапазон частот: [?]Частотный диапазон, воспринимаемый человеческим ухом, составляет приблизительно 20-20000 Гц 55 - 22 000 Гц
Чутливість: [?]Чем выше чувствительность тем лучше усилитель магнитолы будет справятся с акустикой. 92 дБ
Опір: 4 Ом

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі