Модуль Mirror Link Incar WF-92HDMI для передачі даних WI-FI

Артикул: 5667833
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
1073
грн
  • Тип аксесуара

Опис Модуль Mirror Link Incar WF-92HDMI для передачі даних по WI-FI:


Incar WF-92HDMI

  • Забезпечуйте безперервний зв'язок з блоком автомобіля за допомогою його підключення до мережі WI-FI.
  • Модуль Mirror Link Incar WF-92HDMI для передачі даних по WI-FI. Користування системою досить просто.
  • При використанні цієї технології вся передана інформація з телефону доступна на штатній магнітолі Incar. Менше маніпуляцій – більше простору дій. Ось базова теза модуля Інкар. Модуль призначений для дублювання відео з вашого смартфона на базі iOS або Android на дисплей магнітоли.
  • У цій статті йтиметься про такий цікавий і корисний пристрій як модуль Mirror Link для ІНТРО CHR-9200. Цей пристрій рідко використовується автомобілістами, але якщо його використовували хоч раз, від нього вже важко відмовитися. Mirror Link для ІНТРО CHR-9200 призначений для дублювання відеосигналу з вашого смартфона на пристрій вашого автомобіля. Лише відеосигнал дублюється за допомогою даного пристрою, для дубляжу звуку потрібне використання BLUETOOTH пристроїв.
  • Звук з вашого смартфона дублюється на головний пристрій з програмним забезпеченням "АНДРОЇД" лише в тому випадку, якщо ваш смартфон працює на базі операційної системи IOS або ANDROID. Сумісний з таким головним пристроєм як магнітола Інкар.
  • Такий простий у своєму використанні модуль Mirror Link легко підключити до головного пристрою автомобіля, особливо не представляє. Для того, щоб підключити ваш смартфон до пристрою, та синхронізувати його, необхідно, щоб ваш смартфон підтримував функцію з'єднання. Після того, як ви переконалися, що ваш смартфон підтримує цю функцію, увімкніть на ньому функцію з'єднання, потім за допомогою функції Вай Фай знайдіть пристрій, запам'ятайте його, і з упевненістю можете насолоджуватися всіма функціями девайса. Це зручно при відтворенні з вашого смартфона видно файлів під час проходження автомобілем. Ви можете показувати відео всім особам, що знаходяться в салоні автомобіля, не відволікаючи себе від дороги.
  • Якщо вас зацікавив цей пристрій, ви можете його замовити відвідавши наш інтернет ресурс, в режимі онлайн, або по телефону, який вказаний вгорі екрана. Наші менеджери в повному обсязі дадуть відповідь на всі ваші питання щодо пристрою, що замовляється.


Тип аксесуара: [?]Тип аксесуару Різне

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі