Автомобільний пробник-тестер Pandora ALT-205

Артикул: 45667331
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
3800
грн
  • Тип аксесуара

Опис Автомобільний пробник-тестер Pandora ALT-205:

  • Автомобільний пробник-тестер Pandora ALT-205 призначений для автоелектриків та фахівців з монтажу охоронно-сервісних пристроїв. Даний прилад відображає наше розуміння проблем з якими професіонали-установники стикаються кожен при роботі з найсучаснішими автомобілями. Конструкція та схемотехніка Pandora ALT-205 розроблені з таким чином, щоб практично повністю виключити ризик пошкодження ланцюгів автомобіля при спробі діагностики та пошуку необхідних сигнальних ланцюгів.
  • У Pandora ALT-205 впроваджено велику кількість спеціальних програмних алгоритмів роботи, що полегшують пошук специфічних сигналів, ланцюгів підключення, так необхідних при встановленні охоронних систем та додаткового обладнання. Крім того, завдяки вбудованому microUSB-порту цей прилад має можливість оновлення програмного забезпечення - нові прошивки з розширеним функціоналом будуть доступні на нашому сайті.
  • Цей прилад просто незамінний, як для професіоналів, що займаються встановленням охоронних систем, додаткового обладнання, ремонтом та діагностикою електрики автомобілів з бортовою напругою 12 і 24 Вольта, так і автовласників, самостійно займаються ремонтом та дооснащенням своїх автомобілів.
Тип аксесуара: [?]Тип аксесуару Набір інсталятора

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі