Відеокамера внутрішня Gazer CF730-IN для відеореєстратора Gazer F730

Артикул: 27488
Є в наявності
Оцінка:
Ціна:
649
грн
Швидкий заказ
Придбати за 1 клік

Опис Відеокамера внутрішня Gazer CF730-IN для відеореєстратора Gazer F730:

  • Gazer CF730-IN
  • Внутрішня камера CF730-IN для відеореєстратора Gazer F730. Роздільна здатність запису – повноцінний HD 1280x720; кут огляду 120 °; шестишарова, скляна просвітлена лінза з апертурою 2.0, регульоване (по вертикалі та по горизонталі) кріплення на 3М скотчі та шестиметровий кабель для зручного розміщення пристрою в салоні авто.
  • Автомобільна відеокамера CF730-IN призначена для розширення функціоналу відеореєстратора Gazer F730. Основна функція, яку надає виносна камера – це перетворення відеореєстратора Gazer F730 на повноцінну двоканальну модель. Камера з позначкою IN є внутрішньою і не призначена для розміщення зовні авто (без захисту за стандартом IP67).
  • При підключенні виносної камери – відеореєстратор Gazer F730 здійснює запис одразу двох каналів у роздільній здатності 1920x1080 (основний) та 1280x720 (додатковий), що дає можливість впевнено робити класичну зйомку дорожнього руху та фіксувати те, що відбувається в салоні. Підключення камери здійснюється за допомогою технології Plug&Play, тобто. реєстратор керує живленням камери та даними, що надходять з пристрою.
  • CF730-IN має невеликі розміри, всього (35x27x24 мм). Це робить її фактично непомітною як зовні, так і всередині салону, а сама конструкція камери не має додаткових індикацій, типу LED світлодіодів. Помітити встановлену камеру в салоні фактично неможливо.
  • Кут огляду камери становить 120°, цей показник є оптимальним для відеофіксації, майже будь-якого салону, без спотворень та захоплення зайвого зображення. Шестишарова скляна, просвітлена лінза в камері CF730-IN була інтегрована з топових реєстраторів компанії, оскільки зарекомендувала себе як надійна світлочутлива оптика. Найчастіше, у темний час доби освітлення в салоні не активне і лише попередні авто та відблики світлодіодних фар дають часткове освітлення. Однак лінза CF730-IN легко справляється з подібними завданнями без зайвого шуму.
  • Розміщення в салоні камери CF730-IN дає надійний контроль всього того, що відбувається, адже відео з пристрою можна в режимі Online переглядати на смартфоні або планшеті. Завдяки мобільному додатку Gazer Dashcam IoV можна переглянути відео в режимі картинка в картинці або кожен канал реєстратора окремо.
  • Так само, камеру можна направити на проїжджу частину, позаду автомобіля. Таке рішення дозволяє додатково захистити водійські права в спірних ситуаціях. Дотримання дистанції, момент зміни ряду або спроба підрізу. Всі порушення позаду автомобіля будуть зафіксовані і надійно збережені на карту пам'яті або в пам'ять мобільного телефону.
Вид аксесуарів: Додаткова камера

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі