Зарядний пристрій iOttie Rapid CHCRIO101WH White

Артикул: 4599531
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
234
грн

Опис Зарядний пристрій iOttie Rapid CHCRIO101WH White:

  • Дивний факт: виробники смартфонів та планшетів витрачають мільйони на створення привабливого дизайну для своїх гаджетів, а зарядні пристрої при цьому продовжують виглядати так, ніби перший мобільний телефон з'явився лише вчора. Про автомобільні зарядки навіть говорити нема чого: покупець отримує або якийсь черговий незручний провід, або страшну установку, з якої тільки ракети запускати.
  • Американський лідер ринку автомобільних власників iOttie випустив чудове вирішення цієї проблеми - iOttie Dual Port USB Car Charger. Перша і головна перевага пристрою полягає в тому, що це один з апаратів, що швидко заряджають, які існують на сьогоднішній день. Крім того, зарядний пристрій iOttie може похвалитися технологією SmartCharge, яка припиняє процес заряджання, якщо батарея повністю заряджена. Ця функція допоможе продовжити термін служби акумуляторів гаджетів. За рахунок двох портів USB із сумарним вихідним струмом 5 Ампер iOttie Dual Port USB Car Charger сумісний з усіма смартфонами, планшетами та USB-пристроями, дозволяючи одночасно заряджати, наприклад, телефон і планшет.
  • При всіх своїх перевагах цей зарядний пристрій важить всього 20 грам, займає навіть менше місця, ніж новий iPhone 5S, а симпатичне зелене коло є індикатором роботи пристрою: якщо світиться, значить, ви правильно підключили зарядний пристрій до прикурювача. Універсальний автомобільний зарядний пристрій від iOttie поєднує в собі функціональність, високу швидкість заряджання, компактність та дизайн. Кращого подарунка автомобілісту не вигадати, навіть якщо це буде вашим подарунком собі самому. Залишайтеся завжди на зв'язку з iOttie Dual Port USB Car Charger!

Характеристики

  • Тип аксесуара: Автомобільний зарядний пристрій
  • Особливості: Універсальне; Вихід: 5V DC, 2.5A


Вид аксесуарів: Зарядний пристрій

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі