Модуль склопідйомника Pandora DWM 502

Артикул: 4508647
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
1376
грн

Опис Модуль склопідйомника Pandora DWM-502:

  • Модуль призначений для послідовного керування чотирма склопідйомниками та люком автомобіля в одному напрямку. за умови наявності в автомобілі встановлених електроприводів. Управління модулем може здійснюватись від сигналу. формується автомобільною сигналізацією або іншим пристроєм під час встановлення на охорону або закриття замків дверей. для чого передбачені «негативний» або «позитивний» входи, що запускають.
  • Модуль встановлюється стаціонарно на автотранспортному засобі та підключається до штатної проводки з напругою +12В та загальним негативним виведенням акумуляторної батареї. з'єднаним на масу. Модуль має кліматичне виконання У-2.1 (N-2.1) за ГОСТ 15150-69 та розрахований на експлуатацію при температурі навколишнього середовища від -40 до +850С.
  • Всі компоненти модуля. що входять до комплекту. повинні встановлюватися лише у салоні автомобіля. Захист корпусу модуля від влучення води – категорія IP40 за ГОСТ 14254-96. Модуль розроблено та вироблено з дотриманням вимог за ГОСТ Р 50905-96.
  • Модуль може керуватися сигналом як «позитивний». і «негативної» полярності. Для цього необхідно підключити керуючий висновок охоронної системи відповідно до «Жовтого» або «Жовто/Чорного» виведення модуля. Тривалість імпульсу, що запускає, повинна бути не менше 300мс (0.3сек).
  • Склопідйомники включаються модулем послідовно. після подачі імпульсу, що запускає. в порядку. вказаному на схемі. причому наступний канал включається після відпрацювання попереднього. Якщо скло вже закрите. то модуль відразу ж перейде на наступний канал. Контроль закриття здійснюється за електромагнітним шумом двигуна. причому якщо двигун не зупиняється (обрив троса склопідйомника). то перемикання на наступний канал відбудеться примусово через 15сек.
  • З метою запобігання пошкодженню елементів модуля та захисту електромоторів склопідйомників програма мікроконтролера модуля не запустить повторно цикл якщо тривалість імпульсу запуску перевищить тривалість відпрацювання першого циклу. і відпрацювавши двічі поспіль. цикли закриття всіх стекол. якщо імпульси запуску надходять часто. ігноруватиме наступні запуски протягом однієї хвилини.
  • У вимкненому стані висновки кожного каналу замкнуті між собою: «Білий»-«Білий/Червоний». «Сірий»-«Сірий/Червоний». "Синій"-"Синій/Червоний". "Зелений"-"Зелений/Червоний". «Помаранчевий»-«Помаранчевий/Червоний». Увімкнення каналу. його висновки розмикаються. і маркований «Червоним» висновок за допомогою внутрішніх реле підключається до +12В («Білий/Червоний». «Сірий/Червоний». «Синій/Червоний». «Зелений/Червоний». «Помаранчевий/Червоний»).< /li>
Тип аксесуару: Модуль склопідйомника на 4 скла

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі