CAN модуль Saturn MultiCAN-200U

Артикул: 3339
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
3840
грн

CAN-модуль Saturn MultiCAN-200U


  • Під двостороннім зв'язком в автомобільній охоронній системі розуміється наявність приймача і передавача як в охоронній системі, встановленої в автомобілі, так і в модулі дистанційного керування (радіобрелоку), причому обидва приймальні пристрої призначені для обміну командами з брелока і сигналами з бортової системи між собою.

MultiCAN-200U отримує інформацію про стан автомобіля безпосередньо з CAN-шини автомобіля,
розшифровує її та подає в аналоговому вигляді, необхідному для зчитування сигналізацією. Також він дозволяє зчитувати необхідну для сигналізації інформацію, та керувати деякими пристроями автомобіля.
Saturn MultiCAN-200U забезпечує роботу автозапуску (окремого або у складі сигналізації) двигуна без підключення до відповідних кіл автомобіля (за наявності сигналів автозапуску в CAN-шині) .
Реалізована можливість керування додатково встановленою охоронною системою (моделі: Alligator TD-350; Alligator TD-355; Pantera CL-700) зі штатного пульта автомобіля (режим Slave)
Модулі Saturn MultiCAN-200U виготовляються на автоматизованому промислове обладнання з використанням компонентів провідних світових виробників та проходять багатоетапні заводські випробування. Вироби повністю відповідають технологічним стандартам, що застосовуються до автомобільних електронних пристроїв, і повністю адаптовані до російських умов, що відрізняється великим перепадом температур та підвищеними віброударними навантаженнями, що виникають у процесі експлуатації автомобіля. Цей модуль розроблено з розрахунком на використання протягом багатьох років, не потребуючи ремонту або заміни.

Технічні характеристики

  • Повна сумісність на апаратному рівні зі стандартом CAN 2.0B
  • Діапазон робочої напруги: 8 - 16 В
  • Струм споживання: не більше 10 мА
  • Струм споживання модуля (сплячий режим CAN-шини): 5 мА
  • Кліматичне виконання згідно з ГОСТ 15150-69: У-2.1
  • Режим роботи з ГОСТ 3940: S1 (тривалий)
  • Діапазон робочих температур: -40°С...+80°С


Тип аксесуарів: Адаптери CAN-шини

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі