Модуль обходу штатного іммобілайзера Pandora DI-03

Артикул: 093265
Є в наявності
Оцінка:
Ціна:
1360
грн
Швидкий заказ
Придбати за 1 клік

Опис обхідника іммобілайзера Pandora DI-3

  • Обхідник іммобілайзера DI-3 - кодовий обхідник іммобілайзера з вбудованим джерелом живлення 3,3 вольта для заміщення літієвої батареї штатного брелока.
  • Відмінною рисою DI-03 від його попередника DI-02 є управління кодовою посилкою автосигналізації. Тобто розміщений під капотом, який закритий замком капота, або надійно захований у салоні автомобіля, обхідник DI-03 викрадач не зможе використовувати для відключення штатного імобілайзера. Кодова посилка сигналізації, що управляє обхідником, має динамічну структуру і ефективно протистоїть відомим методам підбору коду. Модуль обходу штатного іммобілайзера DI-03 може керувати будь-яка автосигналізація Pandora сімейства DeLuxe або DXL. Фактично даний обхідник є інтегрованою зв'язку DI-02 і кодового реле BM-102/103/105.
  • Інтегроване в обхідник джерело живлення на 3.3 вольта дозволяє якісно вирішити проблему заміщення літієвих елементів живлення штатних брелоків, що встановлюються в обхідник, оскільки літієвий елемент має нетривалий термін служби і не працює при низьких температурах .
Тип аксесуарів: Модулі обходу іммобілайзера

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі