Модуль причепа Pandora TCM 6

Артикул: 4508651
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
3480
грн

Опис Модуль причепа Pandora TCM 6:

  • При неможливості або частковій відсутності в CAN-шині необхідної статусної інформації є можливість підключення модуля за аналоговими високоомними входами безпосередньо до ланцюгів відповідних ламп або світлодіодних панелей задніх ліхтарів автомобіля.
  • Є вбудована система контролю цілісності ламп світлотехніки причепа, електронний захист від короткого замикання та підвищених струмів витоку.
  • Модуль забезпечує охорону причепа, контролюючи зміни у шлейфах світлотехніки причепа при включеній штатній охоронній системі автомобіля. Сигнал про зміни в шлейфах, що охороняються, передається в CAN-шину автомобіля, приймаючись штатною охоронною системою та автосигналізаціями Pandora серії CAN BUS Alarm System (DXL 3500, 3300, 3100 та ін.)
  • Існує можливість підключення локального тривожного сповіщувача (сирени) крадіжки причепа (для автомобілів без штатної охоронної системи та CAN-шини). Вибір моделі автомобіля та керування режимами здійснюється вбудованими DIP-перемикачами, оновлення CAN-протоколів новітніх автомобілів здійснюється з інтернет-сайту виробника підключенням через вбудований у модуль mini-USB роз'єм.
  • Рівень енергоспоживання модуля набагато нижчий за наявні аналоги за рахунок використання найсучасніших програмно-апаратних рішень.
Тип аксесуарів: Різне

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі