Saturn WR-100

Артикул: 4507249
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
960
грн

Saturn WR-100

  • Відомий виробник автомобільної електроніки компанія Saturn High-Tech представила універсальне бездротове реле блокування двигуна Saturn WR-100. Комплект із власне бездротового реле та міні-модуля керування SATURN WR-100 дозволяє буквально за хвилини в кілька разів покращити протиугінні здібності будь-яких охоронних систем. На відміну від багатьох таких пристроїв. Saturn WR-100 сумісний з будь-якою автосигналізацією і може керуватися синхронно з нею.
  • Реле блокування двигуна виглядає точно як стандартне автомобільне реле. Максимальний струм, що комутується, - 30 А. Таким реле можна замінити будь-яке штатне реле автомобіля. що відповідає за роботу двигуна (ланцюги стартера. запалювання. систем подачі палива). Цифровий зв'язок із реле здійснюється з його дроту живлення. Під'єднавши за схемою 4 дроти міні-модуля. отримуємо блокування. яку неможливо відстежити по проводці та не можна зняти. навіть знайшовши модуль керування.
  • Інше корисне нововведення – наявність інтелектуального захисту від сканування кодів керування. проти якого беззахисні подібні реле інших виробників.
  • Комплект призначений для використання на всіх типах автомобілів з 12-вольтовою мережею та мінусом на масі. Діапазон робочих температур бездротового реле від -40 до +85°С. Розробники компанії Saturn High-Tech позбавили свій продукт деяких типових недоліків аналогічних пристроїв – слабкої перешкодостійкості і низької надійності.
  • Бездротовий блокатор Saturn WR-100 – ефективний пристрій. значно підвищує протиугінні можливості охоронного комплексу. встановленого на автомобіль.
Тип аксесуарів: Реле блокування двигуна

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі