Reef GSM 2000 мод 20

Артикул: 4506557
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
0
грн

Інформаційно-охоронна система Reef GSM-2000 модель 20 (далі система) підключається до автосигналізації та різних виконавчих пристроїв. Система забезпечує двосторонній зв'язок з автомобілем у будь-якій точці покриття стільникового зв'язку.
Двосторонній зв'язок

  • При спрацюванні автосигналізації система додзвонюється на перший телефонний номер зі списку та розсилає SMS-повідомлення із зазначенням причини тривоги на задані номери мобільних телефонів. Якщо на вхідний дзвінок ніхто не відповідає. то через певні проміжки часу система робить чергові спроби додзвонитися.
  • В будь-який момент власник може зателефонувати в автомобіль і перевірити його збереження. Після з'єднання звучатиме мелодія. відповідна стану автосигналізації. Під час телефонного з'єднання власник може після введення пароля надсилати до автомобіля різні команди. Також можна керувати додатковими та сигнальними пристроями за допомогою SMS-повідомлень.
  • Основні можливості системи
  • Повідомлення про спрацювання автосигналізації в будь-якій точці покриття стільникового зв'язку прямим дзвінком на номер телефону
  • Розсилання SMS-повідомлень на задані телефонні номери із зазначенням причин спрацьовування автосигналізації
  • Керування системою та автосигналізацією по телефону
  • Передача додаткових команд під час прямого дзвінка або SMS-повідомленням
  • У будь-який момент можна зателефонувати в автомобіль і перевірити його збереження
  • Індивідуальне налаштування системи
  • Підключення до будь-яких автосигналізацій. а також до різних сигнальних та виконавчих пристроїв
  • Контроль зв'язку зі стільниковою мережею
  • Повідомлення про втрату зв'язку з мережею за допомогою додаткового обладнання. не входить до комплекту поставки системи
  • Можливість підключення зовнішнього резервного живлення
  • Автоматичне перемикання на резервне харчування при спробі знеструмити систему
  • Повідомлення про перехід на резервне харчування


Особливості роботи системи з автосигналізаціями

1. При підключенні до охоронно-протиугінних комплексів та автосигналізації Black Bug Super BT-85W Black Bug Super BT-85 Black Bug Super BT-84W Black Bug Super BT-84L<< Black Bug Super BT-84P Reef Net R-601 Reef Net R-600 Reef Net R-500 Reef Net R-500 Reef Net R-501D Reef Net R-501 Reef Net R-415W Reef Net R-415 Reef Net R-414 Reef Net R-414 Reef Net R-412W Reef Net R-412
Reef Net R-405W Reef Net R-405 Reef Net R-404W Reef Net R-404
Reef Net R-402W
Reef Net R-402
Guard RF-344
Guard RF-325A
Guard RF-325
Guard RF-325 RF-311A
Guard RF-311
система контролює три зони охорони автомобіля та стан чотирьох додаткових входів. На задані телефонні номери система може передавати інформацію про:
порушення периметра, що охороняється (відчинення дверей. капота. багажника або спроба запуску двигуна) або спрацьовування входу №1;
спрацьовування тривожного рівня датчиків сигналізації (проникнення в салон автомобіля) або спрацьовуванні входу №2; спрацьовуванні попереджувального рівня датчиків сигналізації (спроба проникнення в салон автомобіля) або спрацьовуванні входу № 3; постановці автомобіля під охорону; зняття автомобіля з охорони або спрацьовуванні входу № 4 .
Інформація надходить на мобільний телефон у вигляді SMS-повідомлень із зазначенням події. викликав його відправлення. Автовласник може вибрати. при яких спрацьовуваннях автосигналізації система має розсилати SMS на задані телефонні номери. Крім того. за бажанням власника система може здійснювати прямий дзвінок на перший номер зі списку у разі порушення периметра, що охороняється, або спрацьовування входу №1. Після з'єднання звучатиме мелодія. відповідна стану автосигналізації.
У будь-який момент власник може зателефонувати в автомобіль і перевірити його збереження. Після з'єднання звучатиме мелодія. відповідна стану автосигналізації.
2. При підключенні до інших автосигналізація система контролює одну зону охорони автомобіля і стан чотирьох додаткових входів. Система буде розсилати SMS-повідомлення на задані телефонні номери у разі порушення периметра, що охороняється, або спрацьовувань по додаткових входах.
Система може здійснювати прямий телефонний дзвінок на перший номер зі списку у разі порушення периметра, що охороняється, або спрацьовування входу №1.
В будь-який момент власник може зателефонувати в автомобіль і перевірити його збереження. Після з'єднання звучатиме одна із двох мелодій. відповідних стану автосигналізації:
за час охорони був порушений периметр, що охороняється;
за час охорони не був порушений периметр, що охороняється (даному стану автосигналізації відповідає мелодія. програється у разі зняття автомобіля з охорони).
3. Під час телефонного з'єднання власник може (при підключенні системи до будь-якої автосигналізації):
запитати інформацію про налаштування системи;
скинути тривогу (скасувати програвання тривожної мелодії. інформує про спрацювання автосигналізації);
скасувати програвання тривожною мелодії до наступної команди.
4. Якщо система підключена до Black Bug Super BT-85. Black Bug Plus BT-81 Reef Net R-500D. Reef Net R-501D або Guard RF-344 (та модифікаціям). то власник після введення пароля зможе посилати в автомобіль різні команди по телефону:
здійснити дистанційний запуск двигуна або заглушити його;
заблокувати роботу двигуна (якщо грабіжники відібрали у водія мітку. брелок і викрали автомобіль);
відкрити або закрити замки дверей (якщо власник випадково зачинив двері. залишивши ключі в салоні);
керувати таймерними каналами;
керувати датчиками сигналізації;
включити кондиціонер або пічку;
включити або вимкнути режим технічного обслуговування VALET; увімкнути режим "Охорона". "Паніка" та багато іншого.
Як видно. за наявності в автомобілі необхідних виконавчих пристроїв система REEF GSM-2000 mod.20 здатна значно розширити охоронно-протиугінні можливості автосигналізації та забезпечити додатковий комфорт при експлуатації автомобіля.
5. До системи можна підключити до чотирьох виконавчих пристроїв. якими можна керувати як під час прямого телефонного з'єднання. так і за допомогою SMS. Для цього необхідно ввести пароль. номер пристрою та вказати тривалість виконання команди. Час виконання команди можна встановити в діапазоні від 0.1 секунди до 90 хвилин. Це дозволяє вибрати тривалість виконання команди відповідно до технічних характеристик задіяного пристрою. Також передбачено додаткові команди. відключають задіяні пристрої або забезпечують безперервну роботу.
Як видно. за наявності в автомобілі необхідних виконавчих пристроїв система здатна значно розширити охоронно-протиугінні можливості автосигналізації та забезпечити додатковий комфорт при експлуатації автомобіля.

Тип аксесуарів: GSM/GPS модулі

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі