Мініатюрне Bluetooth мікрореле Pandora BT-01

Артикул: 4555342
Є в наявності
Оцінка:
Ціна:
1444
грн
Швидкий заказ
Придбати за 1 клік

Опис Мініатюрне Bluetooth мікрореле Pandora BT-01:

  • Нове мініатюрне Bluetooth-мікрореле BT-01
  • Бездротове Bluetooth-мікрореле Pandora BT-01, призначене для роботи з сучасними охоронно-сервісними та охоронно-телеметричними комплексами Pandora та Pandect c Bluetooth-інтерфейсом, такими як Pandora DXL 4970, DXL 4950, DXL 4910*, DX , DX-90 B, DX-91*, NAV-09 BT* та Pandect X-3110, X-3150, X-3190*, X-1900BT, X-1800BT.
  • Це одне з найменших реле на ринку, при цьому повністю управляється за надійним бездротовим Bluetooth-інтерфейсом. Всередині пристрою як виконавець використовується спеціальне електромеханічне реле з двома повними групами контактів, що дозволяють комутувати ланцюги з навантаженням до 1А.
  • Pandora BT-01 має просто мініатюрний габарит (32х16х9 мм), який дозволяє його легко ховати, вплітати в штатні джгути проводки, а той факт, що до базового блоку не йдуть дроти, робить цей пристрій максимально потайливим.
  • Pandora BT-01 може використовуватися для блокування штатного радіоканалу автомобілів, діагностичних CAN-шин, для захисту від запису додаткових ключів, слаботочних блокувань датчиків та інформаційних шин, у тому числі і методом шунтування, імітації натискань кнопок та розриву шини CAN, що може знадобитися при реалізації автозапуску з алгоритмом безключового обходу штатних іммобілайзерів.
  • Варто відзначити, що застосування цього бездротового мікрореле фактично додає додатковий канал, який можна призначити на будь-яку логіку, яка доступна в системі.
Тип аксесуарів: Реле блокування двигуна

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі