Годинник Pandora RW-04

Артикул: 2344543
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
7517
грн

Опис Pandora RW-04:

  • Автомобільний годинник Pandora RW-04 з підтримкою технології Bluetooth 4.0 (Low Energy) - це повноцінний девайс, що підтримує всі необхідні функції сучасних SmartWatch. А також цей годинник має можливість безпосередньої взаємодії з кращими автомобільними сигналізаціями Pandora і Pandect, як і мітки присутності власника, і брелока дистанційного керування більшістю функцій автосигналізації.

Система повідомлень SMS та Android-додаток Pandora Online:

  • У моделі RW-04 реалізована система повідомлень про вихідні та вхідні дзвінки, з можливістю прийняття, відхилення дзвінка з SMS-повідомленням, а також переведення в безшумний режим або включення гучного зв'язку.
  • Кожна програма, встановлена ​​у Вашому Android-смартфоні, може надсилати повідомлення на годинник, а функціонал легко і просто налаштовується в мобільному додатку Pandora Online. До речі, ця програма з підтримкою розумного годинника готова і доступна для оновлення і скачування - це та ж програма, яка використовується для сигналізацій з телеметрією. Крім підтримки цієї технології, Pandora Online отримала велику кількість оновлень, що підвищують функціонал та зручність користування.

Екстрена кнопка SOS:

  • Дуже затребуваною стане викликана трикутною кнопкою SOS на годиннику функція виклику екстреної допомоги, що здійснюється за допомогою телефону, що знаходиться поруч. Ви в будь-який час одним натисканням на цю кнопку на годиннику можете надіслати SMS із проханням про допомогу на запрограмований номер, а потім абоненту прийде повідомлення з Вашими координатами. Дуже зручно, непомітно та безпечно.

Зручність експлуатації:

  • Відмінними рисами смарт-годин Пандора RW-04 є видатна ергономіка користування, зручні, логічні та зрозумілі інтерфейси.

Великий час автономної роботи та вбудований GPS/ГЛОНАСС-приймач:

  • Звичайно, цей годинник володіє видатним часом автономної роботи на одному заряді батареї, а також наявністю вбудованого GPS / ГЛОНАСС-приймача синхронізації, що дозволяє не турбуватися про точність часу, що відображається.

Нова версія програмно-апаратної реалізації:

  • Нова версія програмно-апаратної реалізації годинника відрізняється від попередніх досить суттєво. Використовується новий мікроконтролер EnergyMicro із збільшеним об'ємом пам'яті та розширеним набором апаратної периферії. Також дана версія годинника значно перероблена та оптимізована за можливостями прийому GPS/ГЛОНАСС-інформації. У новій версії реальна чутливість підвищена, що дає можливість швидше синхронізувати час годин, що відображається.

Як відрізнити цю модель:

  • Відрізнити нову версію від попередньої реалізації можна поглянувши на маркування задньої кришки годинника - там є згадка про роботу з Bluetooth 4.0+ (фактично цей годинник підтримує всі новітні реалізації BT4.х). Програмний апгрейд можливий через вбудований micro-USB порт.
  • Можливі варіанти назв: Розумний годинник-брелок Pandora 04, годинник з блютуз для автосигналізацій Пандора 04
Тип аксесуарів: Різне

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі