Цифрове реле блокування StarLine R4

Артикул: 7127
Є в наявності
Оцінка:
Ціна:
2220
грн
Швидкий заказ
Придбати за 1 клік

Опис Цифрове реле блокування StarLine R4:

  • StarLine R4 призначений для інтелектуального управління замком капота і блокуванням двигуна спільно з охоронними комплексами StarLine: А94GSM, А94, А64, В94GSM-GPS, B94 GSM, B94, В64, D94GSM-GPS, D94 GSM, Е90GSM, E90, Е60, А93CAN-LIN, A93, А63, у яких у серійному номері центрального блоку є значок «S».*
  • Підключивши StarLine R4 до електрозамка капота (StarLine L10, L11, L11+, L12 - поставляються окремо), Ви зможете надійно і з розумом захистити підкапотний простір автомобіля.

Високі технології:

  • У StarLine R4 використані надійні електронні силові ключі, розроблені спеціально для використання в автомобілях. Ключі допускають навантаження до 12А і мають вбудований електронний захист від можливих перевантажень.
  • StarLine R4 має вбудоване реле блокування двигуна і передбачає можливість підключення додаткових реле для блокування.

Безпека:

  • Управління можливе лише рідним блоком сигналізації: цифровий код модуля StarLine R4 прописується в блок сигналізації, що виключає можливість керування кодовим реле за допомогою будь-якого іншого блоку, який може спробувати використовувати викрадач . StarLine R4 має функції захисту, які виключають підбір кодової посилки: при заміні основного блоку, після 5 невірних запитів, модуль блокує спробу підключення на 16 хвилин.
  • Універсальність та інтелектуальне управління замком капота
  • StarLine R4 замикає замок тільки при закритому капоті, запобігаючи його пошкодженню при ударі об закритий замок.

Герметичність:

  • StarLine R4 має повністю герметичний корпус. Герметизація виконується повністю автоматично спеціальним герметиком, призначеним для захисту автомобільної електроніки. Форма та малі розміри дозволяють надійно закріпити його навіть усередині джгута проводів, забезпечивши максимально приховану установку у підкапотному просторі.

*Робота модуля StarLine R4 забезпечується з блоками охоронних комплексів StarLine третього та четвертого покоління з версіями ПЗ від К7 до L9 та від М8 і вище.

Тип аксесуарів: Реле блокування двигуна

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі