Реле блокування Pandora BM-105D

Артикул: 7866552
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
1089
грн

Опис Реле блокування Pandora BM-105D:

  • Мініатюрне вологозахищене дистанційне реле прихованого блокування BM-105D дозволяє організувати блокування ланцюгів струмом до 30 А. Реле може бути застосовано з автосигналізаціями Pandora, Pandect, Deutsche Panzer.
  • Для включення реле використовується динамічний код з блоковим алгоритмом шифрування, що використовує 64 бітний ключ. Передача коду здійснюється з використанням технології 1-WIRE - код передається з того ж дроту, що і живлення. При такому управлінні, включення реле можливе лише при отриманні правильної посилки динамічного коду, просте замикання дроту на "плюс" або "масу" не дасть жодних результатів.
  • Кожне кодове реле має унікальний номер і відгукується тільки на нього, завдяки чому може працювати з іншими паралельно на одному дроті, при цьому всі вони включаються окремо. Це значно спрощує процес монтажу та дозволяє за допомогою кодових реле організувати не лише блокування, а й інші сервісні функції по одному дроту. Усього на один провід можна підключити до 5 реле.
  • Передача коду по керуючому дроту, на відміну від "бездротових" реле виключає можливі конфлікти зі штатною електронікою автомобіля, уможливлюючи встановлення на найсучасніші, напхані електронікою автомобілі. span>
  • Підбір та сканування динамічного коду реле практично неможливі, а при вмілій установці, на пошуки реле з дроту може піти чимало годин. Викрадачу доведеться розмотувати безліч штатних джгутів рухового відсіку, панелі приладів, салону і багажника, ризикуючи їх пошкодити і знімаючи множинний пластиковий обвіс.
  • Реле може програмуватися в базовий блок автосигналізації багаторазово, для цього служить окремий провід. Рекордно малі габарити дають можливість надійно замаскувати його в штатний джгут проводки автомобіля. Вологозахищене виконання дозволяє виконати монтаж реле поза салоном машини. Реле має високу надійність, у тому числі в електромеханічній частині, дозволяє реально зробити 100 тис. комутацій при проходженні струму 30А.
  • BM-105D реле повністю захищене від переполюсування по всіх виходах.
  • Установка реле ВМ-105D дозволяє максимально підвищити стійкість до дезактивації протиугінної системи автомобіля.
Тип аксесуарів: Реле блокування двигуна

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі