Програматор SOBR CAN Config

Артикул: 4606
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
800
грн

Опис SOBR CAN Config :

  • Сімейство інтерфейсних модулів SOBR-CAN, призначене для безконфліктного сполучення охоронних та сервісних систем з електроустаткуванням автомобіля.
  • Використання модулів SOBR-CAN дозволяє значно зменшити ймовірність помилок при встановленні, знизити до мінімуму втручання в штатну проводку автомобіля за рахунок зниження кількості точок підключення до проводки. Знижується необхідність демонтажу елементів салону, можливість поломки елементів кріплення, трудомісткість установки.
  • Інтерфейсні модулі сімейства SOBR-CAN можуть бути використані у всіх автомобілях, що мають сервісну шину CAN.
  • Завдяки використовуваним програмним і схемотехнічним рішенням, сам модуль ніяк не виявляє себе в автомобілі, «прозорий» як для електронних компонентів автомобіля, так і для діагностичного сервісного обладнання, що виключає поява збоїв у роботі штатних систем.
  • Інтерфейсний модуль SOBR-CAN отримує з інформаційної шини автомобіля необхідні для роботи охоронної системи статуси. Так само, в залежності від моделі автомобіля, SOBR-CAN дозволяє керувати деякими штатними пристроями (центральний замок, модуль управління склопідйомниками, аварійна світлова сигналізація тощо) формуючи та транслюючи в інформаційну шину команди в оригінальному форматі, що застосовується для управління в даному автомобілі.



Тип аксесуарів: Програматори

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі