Релейний модуль автозапуску Pandora RMD-8

Артикул: 7688843
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
3228
грн

Опис Релейний модуль автозапуску Pandora RMD-8:

  • Універсальний мініатюрний модуль розширення Pandora RMD-8. Даний модуль дозволяє розширити функціональні можливості охоронних систем, особливо при встановленні на аналогові автомобілі або автомобілі, що потребують великої кількості силових підключень.

Загальні параметри:

  • Pandora RMD-8 поставляється окремо та в комплекті з системою Pandora 5000pro. З цією системою, а також із системами Pandect X-1100/1200/1300 та системами 39ххpro, модуль працює по спеціальній цифровій шині і його застосування додає 8 додаткових каналів три з яких мають здатність навантаження до 20А, два - до 1А.
  • Крім того, модуль додає додаткові входи контролю прогріву свічок розжарювання та положення селектора АКПП/стоянкового гальма, а також аналоговий тахометричний вхід контролю роботи двигуна та датчик температури.
  • Особливо яскрава перевага нової надкомпактної архітектури та потужного функціоналу виглядає при спільному використанні з мікросигналізацією Pandect X-1100. У поєднанні з модулем RMD-8 даний комплект повністю зберігає свої мініатюрні габарити та максимальну зручність та скритність монтажу, при цьому додаючи можливість встановлення практично на будь-який аналоговий автомобіль із збереженням повного функціоналу, включаючи реалізацію автозапуску та передпускового підігріву двигуна без застосування додаткових реле, блоків та т.д.
Тип аксесуарів: Блоки автозапуску двигуна

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі