6.05.2024 магазин не працює

Блок автозапуску Pandora RMD-7

Артикул: 56778335
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
4770
грн

Опис Релейний модуль автозапуску Pandora RMD-7:

  • Реалізація функції автоматичного та дистанційного запуску двигуна 
  • Інтерфейсний модуль Pandora RMD-7 працює по спеціальній цифровій шині з охоронними системами Pandora серії DXL 39xx, DXL 5000 New, а також мікросигналізацією Pandect X-1100 - він дозволяє розширити можливості автосигналізацій, особливо при монтажі на автомобілі, для яких потрібне використання аналогових підключень.
  • Підключивши Pandora RMD-7 до будь-якої з вищеперелічених систем, ви отримаєте додаткові 6 вільно програмованих таймерних каналів (при цьому 4 з них будуть мати здатність навантаження до 20 А), аналоговий тахометричний вхід та додаткові входи контролю положення гальма стоянки/селектора АКПП та свічок розжарення.
  • Основна перевага модуля полягає в наявності вбудованого безключового обхідника іммобілайзера iDatalink ADS-BLADE AL, який дозволяє реалізувати коректний дистанційний та автоматичний старт двигуна зі збереженням усіх штатних ключів. Модуль підтримує понад 5500 моделей автомобілів - на багатьох з них можуть бути збережені функції штатної охорони під час працюючого двигуна.
  • Застосування Pandora RMD-7 позитивно позначається на безпеці завдяки управлінню спеціальною цифровою шиною, а також дозволяє автовласнику заощадити, т.к. вартість даного модуля значно нижча за вартість виготовлення додаткового ключа для багатьох автомобілів.
Тип аксесуарів: Блоки автозапуску двигуна

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі