CAN модуль Sheriff CAN-707

Артикул: 458949
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
1360
грн

Опис Адаптер CAN-шини Sheriff CAN-707:

  • Блок цифрового управління штатними функціями автомобіля по CAN шині призначений для спрощення встановлення охоронної системи в автомобіль, забезпечення найшвидшого та найлегшого процесу встановлення з мінімальним розбиранням панелей оббивки салону. Дозволяє створити охоронний комплекс з багатоступінчастим захистом з використанням штатної охоронної системи. CAN707 виконує моніторинг всього комплексу датчиків автомобіля, а також дозволяє керувати штатними системами подачі світлових і звукових сигналів, замиканням/відмиканням замків дверей, закриванням скла та багатьма іншими функціями, що входять до штатного набору функцій даного автомобіля.
  • Підключення модуля до охоронної системи здійснюється плоским кабелем, забезпеченим роз'ємами, а підключення модуля в автомобілі забезпечується, як правило, двома проводами до шин CAN L і CAN H автомобіля.
  • Модуль CAN707 підтримує понад 380 марок автомобілів, вибір яких здійснюється шляхом програмування номера обраної моделі авто засобами охоронної системи — ключ запалювання, кнопка Valet.
  • Придбавши CAN707, переконайтеся, що ваш автомобіль знаходиться у списку підтримуваних автомобілів поточної партії модулів або у списку оновленого програмного забезпечення. В останньому випадку модуля CAN707 можна оновити, в тому числі дистанційно, по Інтернету, за наявності відповідного програматора.
Тип аксесуарів: Адаптери CAN-шини

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі