CAN модуль Convoy CANTEC-F2

Артикул: 54952
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
2932
грн
3086 грн

Опис CAN модуль Convoy CANTEC-F2:

  • Універсальний інтерфейс CAN-шиниConvoy CANTEC-F2, призначений для підключення iGSM-003 (та інших GSM-систем Convoy) до шини CAN автомобіля. Модуль визначає автомобіль та налаштовується автоматично. Набагато спрощує роботу з встановлення охоронної системи та дозволяє уникнути проблем із гарантією на електроустаткування.
  • Адаптер Convoy CANTEC-F2 отримує інформацію про стан автомобіля безпосередньо з шини CAN-bus автомобіля, розшифровує її і представляє в аналоговому вигляді, необхідному для зчитування сигналізацією. Модуль дозволяє коректно керувати через шину CAN штатною сигналізацією автомобіля, центральним замком, системою «комфорт», «аварійкою», відмиканням багажника. На деяких автомобілях CANTEC-F2 дозволяє запустити двигун.
  • Модуль має можливість альтернативного аналогового керування «аварійкою» та центральним замком (для автомобілів, у яких відсутнє керування ЦЗ та аварійною сигналізацією через шину CAN). CAN-інтерфейс має десять перепрограмованих виходів, два з яких із змінною полярністю. Кожному виходу можна надати будь-яку з 24 функцій. Чотири програмовані входи служать для керування пристроями автомобіля за допомогою модуля. Кожному входу може бути призначено одну з 8 функцій.
  • Список підтримуваних моделей автомобілів інтерфейсу Convoy CANTEC-F2 включає більше 250 одиниць і постійно розширюється. Серед основних марок: Audi, BMW, Ford, Honda, Hyundai, KIA, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Toyota, Volkswagen та інші.
  • Налаштування модуля займає мало часу і не завдає клопоту. Для налаштування використовуються «Кнопка програмування» та світлодіодний індикатор, розташовані в корпусі модуля. Вибір моделі автомобіля відбувається автоматично. Після підключення до шини CAN, подачі живлення та проведення ряду простих дій (для більшості автомобілів – це включення/вимкнення запалювання та закриття/відкриття автомобіля зі штатного брелока) модуль автоматично розпізнає автомобіль.

Основні переваги використання CAN-модуля Convoy CANTEC-F2:

  • можливість працювати з сучасними автомобілями з CAN-шиною з мінімальним ризиком пошкодити штатне електроустаткування;
  • мінімізація «салонних» робіт з розбирання салону, пошуку та підключення проводів сигналізації до машини;
  • можливість залучати до встановлення працівників середньої кваліфікації;
  • універсальний характер пристрою дозволяє оперативно реагувати на потреби установників, немає необхідності тримати на складі асортимент адаптерів для різних автомобілів;
  • автоматичне та примусове узгодження модуля з авто;
  • набагато спрощує роботу зі встановлення сигналізації на автомобілі з CAN-шиною і дозволяє уникнути проблем із гарантією на електроустаткування.

Зовні модуль являє собою мініатюрний блок, що підключається до авто чотирма проводами: два дроти CAN-шини, плюс живлення 12 В та маса.


Комплект модуля складається із системного блоку, джгута проводів, інструкції та упаковки.


Програма Integrator

Програма Integrator, розроблена інженерами-програмістами компанії-виробника, адресована майстрам-установникам, менеджерам настановних центрів та автовласникам. Дана програма дозволяє оперативно отримати таку інформацію:
- підключення модулів до конкретного а/м;
- процедура узгодження модуля з а/м;
- перелік функцій модулів та особливості роботи кожної функції.


Програма дає можливість створення друкованої форми, в якій буде вся потрібна майстру інформація. Для встановлення програми на комп'ютер необхідно завантажити файл Integrator, розпакувати його на локальний диск, запустити Setup.exe і слідувати підказкам.


Увага! Для роботи Integrator-а необхідне програмне забезпечення Microsoft .NET Framework 2.0 (SP2) та Microsoft SQL Server Compact 3.5.


Для роботи Integrator-а з Windows 7 x64 необхідно додатково встановити програмне забезпечення SSCERuntime-RUS-x64.msi.

Тип аксесуарів: Адаптери CAN-шини

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі