Цифровий дисплей Garmin GMI 10

Артикул: 367835
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
23680
грн

Опис Цифровий дисплей Garmin GMI 10

  • Це перший дисплей, який може відображати в реальному часі показання одного або декількох двигунів для моніторингу важливих даних. Рекомендований Honda для використання з усіма двигунами Honda, що підтримують протокол NMEA 2000 . Нова технологія "ECOmo" відображає загальну економію та зниження витрат на пальне.
  • Багатофункціональний індикатор Garmin GMI 10 з новим обтічним дизайном та відмінним кольоровим екраном стане чудовим доповненням до вашого картплоттера або дисплея.
  • Прилади Garmin GMI 10 легко підключаються до нових або вже існуючих систем і можуть використовуватися для індикації даних з різних датчиків, що дозволяють зчитувати навігаційну та метеорологічну інформацію, а також параметри двигуна та палива, що робить керування судном більш комфортним. Підключені датчики передають дані пристрою Garmin GMI 10 за протоколом NMEA 2000 або NMEA 0183.
  • За допомогою інтуїтивного меню та яскравого кольорового екрану Ви можете не тільки вибирати інформацію, яку хочете переглядати, але й визначити формат подання інформації: цифрові дані, стрілочні прилади або графіки.
  • Garmin GMI 10 є багатофункціональним дисплеєм, який Ви можете встановити на борту Вашого судна один або кілька приладів залежно від Ваших вимог

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі