Електромеханічний замок капота StarLine L21

Артикул: 3239217
Товар продано
Оцінка:
Ціна:
4370
грн

Опис Електромеханічний замок капота StarLine L21:

  • Електромеханічний замок капота StarLine L21 – додатковий захист підкапотного простору від стороннього доступу. Фірмові стандарти якості компонентної бази НВО «Старлайн» із зручністю встановлення без свердління кришки капота. Установка електромеханічного замку дозволяє додатково захищати автомобіль від спроб викрадення, вандального доступу та викрадення дорогих елементів. Універсальний вибір для ефективного захисту, що дозволяє блокувати несанкціоновані спроби стороннього доступу до елементів охоронного комплексу, штатного обладнання та проводки. Надійні стандарти вивіреного захисту спільно з інженерами компанії Prosecurity.

Основні властивості протиугінного замку StarLine L21:

  • Універсальність блокатора. Підходить для роботи з будь-якими автомобілями завдяки специфікі унікального механізму. Можлива робота з будь-яким іммобілайзером або складом охоронно-телематичного комплексу, побудованого на базі StarLine. Можлива співпраця з обладнанням інших брендів; Значний ресурс стабільної служби. Надійність пиловологозахищеного пристрою за доступною ціною, зі стабільністю робочих параметрів у широкому діапазоні температур – рішення адаптовані під специфіку вітчизняного клімату; Зручний захист автомобіля навіть при розрядженому акумуляторі – у такому випадку достатньо потягнути за аварійний трос, потай розміщений в автомобілі. Конструкція ретельно продумана для зручності роботи.

Переваги електромеханічного замку StarLine:

  • Ефективні стандарти захисту. Ефективність, скритність монтажу з роботою за принципом блокування штатного троса. Надійно блокує трос від ручки відкривання у салоні автомобіля; Підтримка резервного живлення – зі стабільністю доступу до підкапотного простору за рахунок потайного аварійного троса; Адаптація під серйозні виклики клімату та температур; Універсальність монтажу.
Тип замку: На капот

Ваш відгук

*Ім'я

Електронна адреса

Оцініть товар

Коментарі